Limonannesi AliExpress ürünlerinden vergi alınacak diye bir haber çıkmıştı dün bir arkadastan alınmış bugünlerde AliExpressten kargosunu gelen var mı gelenlerin hepsinden vergi alındı mı acaba
Aysegolcuk Limonannesi çok ürün alırsa vergi parası ödeyecen ben ayakkabı sipariş etmiştim vergi parası bişey ödemedim ama çok geç geliyor 1 ay sürüyor o sayfayı hiç tavsiye etmiyorum çünkü ürünler kaliteli değil Çin mali sonuçta
Limonannesi Haberde çok ürün filan denmiyor sanki gelen ürünlerin hepsinden vergi alınacak gibi okudum ama emin değilim
Sabireeray Limonannesi canım biz sürekli ordan aliyorduk ama eşimin arkadaşına vergi gelmiş ve bizde tedirgin olduk açıkçası gelecek ürünlerimiz var ama aliniyormus
Limonannesi Sabireeray ben de bir kaç bir şey almıştık ondan tedirgin oldum bazisindan almışlar bazisindan almamislar neye göre alıyorlar acaba🤔
Sabireeray Limonannesi hiç bilmiyorum canım bı bu kalmıştı adam Çin'den gönderiyor kargo parası almıyor bizimkiler ülkeye sokmak için satıcıdan çok para kazanıyor 😠
Ozgekrdmn Bende aldım 22$ altı ürünlerde 5 tl vergi alınıyor 22$ üzeri ürün alanlar fazla fazla para ödediklerini yada ürünü almayıp iade ettiklerini yazmışlar 🤦♀️