1202 Kizlar az once 3 bardak nar suyu ictim zarari olurmu🥹duşuge falan yol aciyor yazmiş bir cok site 21+4 hamileyim bu arada
Leilani 1202 ben çok sağlıklı diye duymuştum ama tabii her şeyin fazlası zarar sonuçta meyvelerde de doğal fruktoz şekeri var ama bunun düşüğe sebep olacağını hiiiç sanmıyorum. Şifa olsun bebeğinize 😍
ikincibahar_08 Ben günde 2 3 tane yiyordum hamileliğimin başında çok canım istiyordu bir şey olmadı canım ama her şeyin kararı günde 1 tane yiyorum şimdi
1202 Leilani evet canim birden fazla ictim😁anlamadim ictikce icesim geldi bakiyorum her yerde kotu weyler yazmiwlar artik dikkat ederim bundan sonra fazla tuketmemeye tewekkur ederim bu arada🥰🫶
Leilani 1202 afiyet olsuun ve rica ederim ☺️ bende her gün içmeye çalışırım çok sağlıklı diye ama tadını bir türlü sevemedim
myangelson 1202 nar suyu zararlı kendisini yiyebilirsiniz ama suyu içilmez önerilmiyor doktorlar tarafindan bir de baya fazla icmissiniz bence tekrar içmeyin en azından doktora danışarak
Marshmellom 1202 fazla içmişsin canım bence 1 bardak zararı olmaz ama nar suyunu genelde diyetisyenler rahim temizlemek için öneriyor. Mesela 1 hafta içmeyin fazla gelebilir çünkü bi snda 3 bardakla
1202 Selim_Alparslan ay maşAllah😊saglicakla buyutun ben bi anda fazla ictim gibi geldi birden bire 3bardak😐ondan korktum biraz
Selim_Alparslan 1202 valla kuzum pamuk ipliginde degiller rabbim koruyor onları. Ben basindan beri butun meyvelerin suyunu iciyorum