Aysegolcuk Zeyzeyharun evet canım doktoruma söyledim fazla önemsemiyor 😞 bende reflü var genelde hep yanar karnım aç olunca ama böyle hiç yanmıyordu resmeden yanmasından istifra ettim hiç böyle bisey yaşamadım hayatımdan rennie önerdi doktorum onu denedim 1 saat sonra tekrar yanmaya başladı gavisconuda deneyim inşAllah faydasini görürüm
Aysegolcuk Yasemincifci doktoruma söyledim canım ama önemsemiyor ebeme söyledim rennie tavsiye etti onu kullandım 1 saat sonra tekrar yanmaya başlıyor ne yapacağımı bilmiyorum 😞
Gizemguclu Aysegolcuk benmle ayni haftan hatta günün :) canm soguk sut ic yarm bardak cok iyi geliyor. Daha demin sut kalmams soguk soda ictim oda iyi geldi bi dene istersen
Aysegolcuk Gizemguclu süt içiyorum canım 1 saat sonra yine yanmaya başlıyor 😞 hiç bişey fayda etmiyor acaba yediğim yemeklerden mi oluyor 🤔
Aysesare Aysegolcuk sade soda iç, yoğurt suyunu denedin mi ? O da iyi gelebilir dene istersen üstünde biriken yeşil suyu 2-3 kaşık içersin
DamlaSu Aysegolcuk Canım bana şuruplar haplar hiçbirşey fayda etmedi. Zararlı biliyorum ama kola içince biraz rahatlıyordu. Onun dışında bana naneli şeker çok çok iyi geldi. Sürekli naneli şekerle dolaşıyorum 😂
Umutbatum Aysegolcuk inş tez zamanda gecer canım ya oyle uzun süreli cekmedi bende inan rennie kurtardı beni
Hmyr_ygt Aysegolcuk canım onunla da alakalı ama çocuk baskı yapıyor mideye ondan oluyor benim kızın ayakları hep midemin altında
Fatmadamlasimay Aysegolcuk banada elma çok iyi geldi uyutmuyordu gece uykumdan uyandırıyor bir tane elma yiyip geri yatıyorum rahatlatıyor beni
Aysegolcuk Busranur38 rennienin dilaltı hapını kullandım yine fayda etmedi canım ya başka yapacak bişey yok 2 ay dayanmak zorundayım ❤️
Mehtapsato Aysegolcuk canim hic bi care yok tek care zamani geldiginde dogum yapinca hepsi oyle geciyo ben bi cozum bulamiyorum hic birsey fayda etmiyo umudumu kestim ve cekiyorum artik
bebekteyaparimkariyerde Aysegolcuk kuzum gaviskon verdi bana doktor bir çay kaşığı bile etki etti bana doktoruna sorsana belki sabada verir