Aysegolcuk Ölüyorum resmen demin mide yanmasından dolayı 4 5 sefer istifra ettim ne yapsam geçmiyor uyuyamiyorum uykumdan oluyorum 😞 30+4 haftalığım
Selimunl Aysegolcuk rennie şurup var bide soğuk iki yudum süt başka bişey fayda etmiyor 🤮 benimde geceleri artıyo uyutmuyo valla
Asli5454 Aysegolcuk ılık süt iyi geliyor birde doktor bana gaviscon şurup verdi oda iyi geliyor rahatlatıyor canim
Aysegolcuk Selimunl onu deneyim bide hiç bişey fayda etmiyor süt içiyorum bi kaç dk sonra tekrar yanmaya başlıyor 😞
Yasemincifci Aysegolcuk bendrde işe yaramıyır soğuk süt bi dokotruna söylesen canım ilaç verse daha iyi olur
erciyes38e Aysegolcuk gaviscon sürüp kullanıyorum doktorum reçeteyle yazdı. Tavsiye ederim etkili oluyor
Hmyr_ygt Aysegolcuk yok yoookk 😭İnan ağlıyorum bazen hiç bir fayda etmiyor ilaç içiyorum 1 saat rahatlatıyor sonrası yine yangın yeri
Aysegolcuk Hmyr_ygt Aynen canım hiç bişey fayda etmiyor acaba yediğimiz yemekten mi oluyor bıktım artık 😭😭😭 uykumdan oluyorum 😭
Aysegolcuk Ecrn21 elma yiyemiyorum canım oda yakıyor mideme 😭 ne yapacağımı şaşırdım hiç bişey fayda etmiyor sade sodayi deneyim inşAllah iyi gelir günde 1 tane mi
Aysesare Aysegolcuk 37.haftaya geldim hala çözüm bulamadım 😂😂😂 yaşamaya alıştım artık 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Elma, soğuk süt, gaviscon , yoğurdun yeşil suyu da iyi geliyordu bunu deneyebilirsin
Aysegolcuk Aysesare elmayı denedim daha çok yakıyor 😭 gavisconla sodayı deneyim başka yapacak bisey yok dayanmak sorundayım 😞