sari_papatyam esra0128 benim de 29 a kadar başaşağı duran bebişkoşum biraz da ters durayım demiş bakalım inşallah dönerler doğuma kadar🤲🏻
esra0128 usermomy doktor normal dedi düzelme ihtimali var yani bakalım iki hafta sonra tekrar gel dedi
Pikacu6868 esra0128 Bir arkadaşıma da bebeğin ters olduğunu bütük ihtimalle sezaryen doğum olacağını söylemişti doktor. Egzersizler varmış onları yapmış çocuk baş aşağı dönmüştü
esra0128 Pikacu6868 bakalım artık ayın 28 de gel dedi inşallah düzelir normal doğum istiyorum çünkü bide bana egzersiz falan vermedi şimdilik
anneoluyorummm103 esra0128 benimkide 27. Haftadan beri baş aşağıydı geçen hafta yan dönmüş çarşamba kontrolüm var 34+5 olucam bakalım dönmüş mü ya da daha döner mi ona göre doğum şeklini sorucam 🥲🥲
Nurgul1010 esra0128 24 haftalıkdan 37 ye kadar bas gelıs duran oglum ıkı hun once makat gelıs donmeye karar verdı ne yapdıkları pek bellı olmuyor bebıslerın
Mehmetasaf55 esra0128 en başından beri ters bebeğim hatta ayakları dikişlerime çok baskı yapıyor ağrım artıyor ben sezaryen doğum yaptığım için zaten buda öyle ama doktor son zamanda dönen bebekler bile oluyor bol bol su içmeye bak dedi