nisasare Merhaba kizlar 4+4 haftaligiz şuan 9 Kasım’da hamile olduğumu öğrendim 28 kasima dok.randevum var bilerek geç aldım kalp atışını duyabilmek için siz kaç haftalıksınız 🥰
bsremr19 nisasare merhaba bende 4+2 haftadayım. 12sinde öğrendim hala şokundayım :) beta değeriniz kaçtı
twobabymomm nisasare bende 8 Kasım’da öğrendim 4+6 yız ama ben 8. Hafta içinde gidicem çünkü kiloluyum ve vajinal muayene istemiyorum☺️
aksen nisasare selam , son adet tarihime göre şuan 5+6 haftalık hamileyim ama doktora gittik kese görünmedi :( kan verdim sonuç bekliyoruz..
senem0987 bsremr19 4+4 de benim betam 2786 ydı şuan 35 haftalığım tabi beta herkeste farklı çıkabiliyor endişe etmyin
Dry94_ senem0987 cinsiyeti ne acaba beta yüksek olursa kız diyorlar benim oğlumda 3 gün kala 500 dü bunda 3 gün kala 3bin çıktı cinsiyet kız acaba doğruluk payı varmı merak ettim 😂😂
merveekml senem0987 bende de 4+3′te 3100 çıktı tam 5 haftalıkken de kesem gözüktü. herkes ikiz olabilir mi diye soruyor şimdi sizin betanızı görünce rahatladım yüksek çıkınca korkmuştum bi anormallik var mı diye
Farida_Aliyeva_ Dry94_ yok ya öyle bişiy insanlar arasında boş söylenti benim adete 2 gün kala 184.2 ile öğrenmiştim şu an 31 haftalığız ve kız bebiş💕
nisasare twobabymomm senin gibi düşünüyorum bende canım ne gerek var alttan bakilmasina erken gidince bide bebeği gormuyolar haftaya bı daha gel diyolar insanı sıkıntıya sokuyorlar,boşu boşuna üzüldüğünle kalion
Ruzgar2021 twobabymomm ben de 5+1 im aynıyız sanırım😄 yarın doktora gidicem tabi sadece kese görülür ama yine de gitmek lazım dış gebelik falansa tüplere zarar vermeden sonlandırmal lazım çünkü. Hayırlısı💕
twobabymomm nisasare aynen burda yazıyor kimi kese yon diyo kimi bebek görünmedi diyor bir hafta bir yıl gibi gelir öyle
yasomika Bende 7 kasımda öğrendim bir kaç gün sonra kan verdim beta 1000 cıktı. Doktora gittik kese gözükmedi 🥺
nisasare yasomika başka hastaneye veya başka doktora gozuk devlete gittiysen mutlaka özele git devlen hastanelrin cihazları pek net gostermiyo canim
uznby Bende 4+3 te öğrendim. Beta değerim 693 çıkmıştı.Şu an 5+5im.Biraz daha büyümesini bekliyorum.Gidip hem keseyi hem kalp atışını beraber duymak isterim 😍