saturn0908 Bu gün hastane randevum var 11+2 olduk 2 haftadır mide bulantım kesildi doktora yeni gidicem çok inşallah bebişimi sağlıklı bir şekilde görürüm 🤲🏻
ghostty saturn0908 11 de benim de kesildi. Doktorum 12 de kesilir demişti normal bence merak etmeyin.
Bykessra saturn0908 Ay bende aynıydım bu gece sıfır uykuyla geçti. 17+0 oldum bugün 1 haftadır göğüs dolgunluğu geçmişti ve karnımda batma oluyordu aksilik var diye kendi kendimi yedim bitirdim. Demin çıktım doktorun yanından bebiş gayet iyi çok şükür.
aysegulk07 Bykessra ay bende 16+3 üm bugün ve randevum haftaya göbeğim küçüldü gibi geliyor kafaya takıyorum insan bu süreçte çok evhamlanıyor ama bebekler iyi oluyor genelde 😍
ghostty saturn0908 çoğu arkadaşımın bulantısı bile yoktu. Erken kesilmesi güzel bence hayat çekilmez oluyor🥺
Bykessra aysegulk07 Kız aynı bende karnım büyümüyor aksine küçülüyor gibi geliyordu bugün tüm evhamlarım son buldu.
aysegulk07 Bykessra doktora gidince bebişi görünce düzeliyor benim kafada kurduklarım hahahahah ay inşallah sağlıkla alırız hepimiz kucaklarımıza bebekleri
Bykessra aysegulk07 Evet ama sonra diğer kontrole kadar kafaya takacak başka bişey de buluyoruz annelik delilik gerçekten 😂😂 amin hepımız sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
ghostty saturn0908 öyle hepimiz farklı şeylere takıyoruz işte😁 Öyle bir kere oldu benim. 1 hafta erken muayeneye gittim😂 doktorum istediğin zaman gelebilirsin hiç endişelenme dedi. Haftaya görüş günüm olmasa kesin yine giderdim😂
MerveAli777 Ben 5. Haftamdayim tüp bebekle oldu haftaya kese görmeye gidecem benim hiç belirtim yok miğde bulantısı falan hiç yok
birbebekveannesi_ Merhaba ben de bugün ilk kontrolüme gittim 6 hafta 2 günlükmüş mide bulantım yeni yeni başladı