seher_edz Kızlar ben kimyasal gebelik yaşadım ayın 13ünde Ekim ayında ondan sonra regl olmadım normalde döngüm 28 günde bir ama şüpheye düştüm test yaptım ama gölge bir şey var gibi
glnzkrkmz seher_edz var evet ve çok erken olduğu için silik çıkmış .kimyasal gebeliklerden sonra hemen gebe kalınıyor bunu bende yaşadım ve yaşayan çok insanda var 🫣Hayırlı olsunnn
Nur8893 seher_edz Bende Eylül ayında kimyasal gebelik yaşadım şimdi hamileyim çok şükür 5 haftalık benimde ilk testim Silik çıkmıştı ama hemen kan vermedim 2 3 gün geçikmeyle kan testi verdim . Silik çizgi görünüyor Allah gönlüne göre versin 🥰 o korku hala var bendede 🥲
seher_edz glnzkrkmz yaa gerçekten mi silik olan da geçerli mi oluyor böyleeee 🥲 korkuyorum kimyasal tekrarlarsa diye 🥺
glnzkrkmz seher_edz silik ise erken öğrenmiş olduğundan kaynaklı benimde öyleydi şu an 7 haftalık gebeyim
hiraam seher_edz evet var hangi marka bende dün akşam yaptım Benimde böle çıktı gene yaptım o da negatif çok tuhaf
Senacanblt_ hiraam sizinkinde ilk bakışta yansıma gibi bişey gözüme çarptı ama emin olamadım şüphenir varsa birkaç gün sonra tekrarlayın bence
Senacanblt_ seher_edz bende kimyasalın üstüne hemen hamile kaldım ve var sizin de hemen kan takibi yapın netleşsin 💞
ayseehu Bu testten bende yapmıştım aynı çıkmıştı maalesef hamile değildim erken gebelik testiyle yapın öyle daha net öğrenirsiniz
hd_d seher_edz cok hafif bir cizgi gördüm gibi bence kan ver biraz daha beklerim dersen de bira zdaha bekle tekrarlayablrsin testi🥲🎀