Nihandmrcn 2 normal doğum yaptım. 1. Si 1 santim açılma ve tamamen suni sancı ile 2.5 saat sürdü. Diğeri 4 cm acilma kendi sancım ile 30 dk sürdü. Öncesinde sürekli hareket halindeydim zaten . doğru ıkınma teknikleri bebeği ittirme sancı odasında sancı yokken harekettler sancı geldiğinde çömelip bebeği ittirme falan bunları çok iyi araştırdım. Çok okudum çok video izledim. Doğum anında çok sakin davrandım doktorum ittir dedi ittirdim sancin geçti dinlen dedi dinlendim. Kafası çıkana kadar minik bir yanma hissediyorsunuz. Sonra zaten sadece nefes al diyorlar kafadan tutup gerisini kendileri çekip alıyorlar. Sonra acınız bıçak gibi kesiliyor. Dogumhaneden yürüyerek cikabiliyorsunuz. Benim dikişim de oldu ben tekerlekli sandalye ile çıktım. Evet yorgun ve halsizdim. Ama çabuk toparladım. Hatta gece bebeğimle tek ilgilendim hastane odasında WC ye rahat çıktım rahat yürüdüm rahat emzirdim. Çok rahattı. Normal doğum benim için çok rahat. 10 tane normal dogurabilirim yani o derece. Şuan 3. Ye hamileyim bu zorunlu sezeryan olacak maalesef. İçim bir buruk ama atlaricaz inşallah. 🥹🤲🏻