aselinannesi38_ _Medine alma canım seni rahat bırakmaz gitti yerde de ister nereyi bulursan oraya yatır yerini yadirgamasin hemde sen rahat edersin
LadyX _Medine yaa tabii ki kullandığımız oluyor mesela mutfakta ben hızlıca bir şeyler hazırlarken bebeğim yanımda olup beni izliyor 😅 ama ben yoksam çığlığı basıyor. Hani sen istiyorsan ki ben emzireyim gazını çıkarayım altını değiştirip buna yatırayım kendi kendine oyalansın veya uyuyakalsın asla olmuyor 😂 hani bilemiyorum her bebek farklıdır belki seninki alışır
Rose_07 _Medine Ben aldım çok güzel. Daha kullanmadık ama baya güzel görünüyor. Kurdum denedim sallaması yatağı çok rahat duruyor.
maviportakal_ _Medine valla bende de var şimdilik memnunum çok fazla sevmiyor zaten arada koyuyorum uyuyup kalıyor buna da alışmasın diyorlar ne alsak ne yapsak ona alıştırma buna alıştırma zaten bilemiyorum ben rahat ediyorum 😅
teachermomyy23 _Medine bu elektrikli galiba bunu alma manuel olanlar var onlardan alabilirsin bende manuel ana kucağı aldım merfbaby markası
1devaannesi _Medine ben ilk bunu almıştım, ama en az 4.5 ay kullanır ve benim kızım çok hareketli idi ztn geri iade edip , sallanmayannini aldım onda da 1 yaşına kadar kullandik biz hem asla sallamaya alismadi
greybrde _Medine merhaba öncelikle sağlıklı gebelikler dilerim🌸 bu tarz ürünler bana göre pratik değil her gittiğin odaya götürmen zor misal yatılı veye gezmeye gittiğin yere gitmen zor çünkü ağır bir ürün. Ayrıca sallanmak tavsiye edilmiyor bebek bir süre sonra buna alışıyor çünkü yinede taktir senin tabi
Guzelanne56 _Medine ben bundan çok memnunum 6 aya kadar kullandık o olmasa ne yapardım bılmıyorum 6 aydan sonra kaldırdık söküp kızım düşmeye başlamıştı ılk 6 ay kurtarıcı valla