mcrukiye İki gündür sancılarım ve kasılmalarim var kızlar ve bildiğiniz iki saatte bir veya 3 ,4 saatte bir uğruyor mutlaka ve bugünde doktor kontrolüm vardı doktora bunu söyledim erken doğum riskin var dedi progestan verdi ve ciğer geliştirici iğne verdi her ihtimale karşı biz vuralım dedi 24 saat arayla vur dedi bugün birini vurdum ve diğerini yarın aynı saatte tekrar vurulucam inşallah sorum şu erken doğum olursa normal doğum mu olur yoksa sezeryan mi bilmediğim için soruyorum kızlar merak ettim çünkü aslında daha önce normal doğum yaptım şimdi erken doğum riski deyince acaba sezeryan mi olucak yoksa normalmi olucak acaba sizinki nasıl olmuştu ve nasıl ilerledi
Aysgllarkn mcrukiye canım sancıların sıklaşır açılman olursa, bebeğin herhangi bir problemi olmazsa normal doğum olur. Ama yok bebeğin kalp atışları vs düzensizleşir, açılma olmaz, olumsuz bişey olur sezeryana alınırsın. Yani risk durumuna göre
ZehraErva mcrukiye erken doğum riski vardı ciğer geliştirici oldum Progestan kullandım dinlendim yep38 de dün doğurdum
mcrukiye @ZehraErva bana da progestan verdi dünden beri yiyorum ve ciğer geliştirici iğne oldum diğerini bugün öğleden sonra olucam ama bana göre sancılarım her gittikçe çoğalıyor gibi rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah sağlıkla hayırla banada doğurmayi