Aysegul27 Kizlar kusura bakmayin ama bunu sorabilecegim tek yer burasi😌 7 haftalik hamileyim ve akintimin rengi acik kahverengi (sutlu kahve tonlarinda). Internetten bi kac sayfaya baktm ama pek kafamdaki soru isaretler silinmedi. Yurt disinda yasiyorum kontrole ancak haftaya cuma gidebilirim daha erken mumkun degil.. sizce endiselenmelimiyim? Sizde boylemiydi acaba? Normalde sari-beyaz olmasi gerekmiyormu?
Pirinctanesi Bi Aysegul27 bildiğim kadarıyla ilk aylarda bu tür akıntılar olabiliyor. Kahverengimsi hafif kırmızımsı bile olabilir. Ama parlak kırmızı bi kanaman varsa doktora görünmek lazım onun haricindekileri doktorlar da normal karşılıyor.
Aysegolcuk Aysegul27 enfeksiyonda olabilir canım fazla bekletmekten doktoruna danış anlıyorum seni istediğin zaman doktor’a gidemiyoruz çünkü bende yurt dışındayım
Aysegul27 Sevimgencer @Pirinctanesi sagolun kizlar aslinda benimde ikinci gebeligim ama oglumda bu tarz bi akinti gormemistim, veya gorduysemde hatirlamiyorum 4 sene oldu🤷🏻♀️
Sdt Bende 7 haftalık hamileyim benim de bembeyaz akıntım geliyor sürekli kilodum ıslak gibi dolaşıyorum 😵
Seymasel68 Sdt bembeyaz normal canım yesıl sarı sıkntıı kahvede tabıkı doktora gıtmkte fayda var rengı farklı ıse senınkı beyazmıs