1melekannesi3858 Kızlar ben kürtaj oldum 4 ayda iki kez hamile kalmamam gerek doktor araştıralım dedi şuan hap kullanıyorum ama iki kez saati geçti ama gün içinde mutlaka aldım bişey olur mu bide adet olsam dahi hapı birakmamalimiyim
Han23 1melekannesi3858 2 saatten birşey olmaz 12 saat ve üzeri olunca genelde sorun olur yazıyor prospektüslerde siz yinede okuyun iclerinde detaylı yazıyor. Adet olunca bırakıp bırakmama durumu da ilaca göre değişiyor yani kimi ilaçta bırakılmıyor kimi ilaçtada ara veriliyor. Prospektuse bakın veya doktorunuza danışın 🙏
ikizannesiiiiiiii 1melekannesi3858 gün içinde içtiysen bişey olmaz diye düşünüyorum ama yine de düzenli kullanmakta fayda var adet olunca bırakıyorsun temizlendiğin gün içmeye tekrar başlıyorsun
1melekannesi3858 Han23 yazmiyo ki ilacda yaz kullanıyorum canım 12 saat geçerse mi problem oluyor 2 saat demedjm iki kere unuttum dedim saat aksam 8 de icmem lazım ikeb 12 de felan içtim iki kez
1melekannesi3858 ikizannesiiiiiiii içtim evet zaten ek olafak da eşim de korunuyo ama yinede korkuyorum tabi aslında çocuk da istiyoruz ikinciyi ama doktor yasak koydu genetik aciklanana kadar gebe kalmak yok dedi
ikizannesiiiiiiii Normalde düzenli kullanıyordum ilacımı taşınma sürecinde vakizimdeydi ilaç 1hafta kullanmadım ve şuanda hamileyim ihmal etme
1melekannesi3858 ikizannesiiiiiiii 1 haftadan bahsediyorsun normal canım kalman ben hergun gün içinde mutlaka aldım iki kex öyle oldu zaten alarim kurulu oda misafirliğe gittiğimiz için öyle oldu
1melekannesi3858 Han23 aynen öyle zaten yazıyormuş unutma konusu felwn da sağol yardımcı olduğun için canım 24 saati geçmediği sürece koruma etksii azalmazmis
Yenibirannee Han23 merhaba hangi marka kullanıyorsunuz? bende yeni lohusalıktan çıktım ve emziriyorum sprıal öncesi hap kullanmak istiyorum sprıal ile çok hamile kalan var çevremde. adetken de kullanılan mı var? hiç kullanmadım hap 🥺🥹
Han23 1melekannesi3858 oh süper sevindim bende ayda bir yada 2 kez mutlaka unutuyorum 🙊 12 saat geçmeden alıyorum sonra diğer hapı hergun hangi saatte ıcıyorsam o saatte alıyorum aynı gune 2 hap oluyor yani bi sorun yaşamadım şimdiye kadar rica ederim 😘
1melekannesi3858 Han23 sagl canım benim iyi geceler görüşmek dileğiyle yardımcı oldun bana Allah razı olsun görüşürüz çiçeğim
Han23 Yenibirannee merhaba🌸cerazette ismi. Siz yine de doktora danışın mutlaka. Doktorsuz başlamayın size uygun olanını söyler mutlaka. Bu emzirirken kullanılabiliyormuş ve hiç kesmeden içiyorsunuz adetliyken de kullanılıyormuş öyle demişti doktorum 6 aydır kullanıyorum