Lavinyam06 Biri 23 diğeri 19 mm bugün 13.00 da ovitrelle yaptım. Dün gece 01.00 da ilişki olmuştu. İlişki zamanı nasıl olmalı ? Birde rahim kalınlığı 7-8 arasında ölçüldü ince mi tutunmaz mı 🥹😖
Belloca Lavinyam06 yumurtalarında bence çok güzel gelişmiş maşaAllah dene olumlu olma ihtimali yüksek
busrax_ Lavinyam06 merhaba letu ilaç bittikten 13 gün sonra mı yumurta boyutunuz bu şekildeydi. benim döngümün 13. günü doktora gitmedim pazartesi gideceğim ama lh testi çok silikti
Belloca 36 saat diyorlar ilişki için yarın gece 1 de ilişki olması lazım. Doktorum bana gün aşırı devam et ondan sonra diyor ama ben son seferinde iki gün üst üste sonrasında gün aşırıya çevirdim
Lavinyam06 Belloca hayır 7 mm için normal diyorlar ama bence değil ya gelişmiyor çünkü hep burada takılı kalıyor. Kürtaj da geçirdim adet miktarımda da azalma var Hiç kimse anlamıyor 🥹
CerkesMaria Benımde bu ay bırı 23 bırı 18 dı adetım 5 gundur gecıktı testler negatıf doktorum 1 hafta daha bekleyelım dedı
Lavinyam06 busrax_ benim lh testi de silikti herhalde büyümedi dedim ama ertesi gün gittiğim de bu şekildeydi boyutları ve iğneyi hemen yap dedi bugün çatlamak üzere diye
superstar_00 Lavinyam06 Benim doktorum şöyle dedi iğneyi öğle vakti 11 de yaptıysan ertesi gün akşam 23.00 da ilişki olacak sonrası 3 gün gün aşırı olacak.
busrax_ Lavinyam06 benim de bugün 13. günü bende 5. gün kullanmaya başladım. doktorum izinde diye pazartesi gideceğim kaç tane yumurta gelişti çok merak ediyorum lh testi çok silikti :(
Lavinyam06 busrax_ benimde öyleydi 12. Gün hatta büyümüyor mu diye de düşündüm ama büyümüş 10. Gün 15-16 mm civarındaydı