ilifka Translokasyonu olup doğal yolla sağlıkli çocuğu olan var mı benim ilk çocuğum tamamen sağlıklı ben de translokasyonluyum ikinci ye hamileyim korkuyorum ikinci de bulur mu diye 22haftalik oldu detaylı ultrason temiz
bba0110 ilifka merhaba bende bugün öğrendim translokasyonum varmış 1. Ve 7. Kromozomlar aradında, doktor hemen tüp bebek dedi öncesinde 2 düşük yaşadım sizde süreç nasil,ilerledi dogal yolla mi sağlıklı gebelik elde ettiniz bilgilendirir misiniz
ilifka bba0110 merhaba benim hiç düşüğüm.yok.ama.hic tutmuyordu bir tüp Bebek denedim o da kimyasal olunca genetik test yaptırdim ve o şekilde öğrendim ama sonrasında doğal yolla sağlıklı çocuk sahibi oldum şimdi ikinci doğmak üzere bu da görünürde sağlıklı inşallah doğunca belli olacak ama Dr un görüşü bu yönde. Ben bir vitamin kullandım sağlıklı bölünme ve yumurta kalitesi için bilmiyorum onun faydası oldu mu ama onu kullandım iki ay içinde hamile.kaldim ilk çocuğum sapasağlam çok akıllı maşallah i var yani bence bir şekilde doğal da oluyor