Mavisanne16 Uygulamaya göre 0 bugün 40.hafta. doktoruma göre 2 3 gün var ama bizim kızın niyeti yok gibi bekliyoruz😅
sevacano Kahvedelisi sağlıkla gelsinler İnşallah 153 daha çok var zamanın da gelsin acele etmiyorum 🥰🫶
Kiraz-tasar25 Kahvedelisi son 21 gün kaldı hem korku hem heyecan sitres hepsi bir arada gün yaklaştıkça böyle oluyo ama hepsine değer 💙🧿
Nihandmrcn LeydiDaisy keşke sezeryan olsam bende benim açılmam var diye normal dedi doktor ama sezeryan istiyorum gün verdi mi hoca 🥹 Ah adını veremiyorum ama nasıl bi sancı sende kiiii?
LeydiDaisy Nihandmrcn gün almaya perşembe günü gidicem😊 karnım kasılıyo semsert oluyo yalancı sancı diyolar pelvik ağrısı da çok var inşallah bi avazda doğurursun🥰
Ozgemlym Semanurry yaa sağlıkla gelsinler 🥰🥰 hazır mı herşey? Bizim daha alışveriş yeni bitti hatta ufak tefek hala eksik var 🥰 önümüzdeki hafta artık yıkayıp ütüleyeceğim ☺️
Semanurry Ozgemlym benim 5 yaşında ve 15 aylık 2 kızım var 3.kızımı bekliyorum. Ablalarından kalan çok güzel cicileri var bikaç şey aldım bikaç eksiğimiz kaldı ☺️☺️