Meldanurak melikeyimmmmm çok bekledim kendi sancımla gelmeyide 41 i doldurdum evde çok stres sıkıntı vardı belki gelmek istemedi
melikeyimmmmm Meldanurak sağlıcakla kucağınıza alın inşallah ❤️ 31. Haftadayım bende bakalım bu bebişim ne zaman gelecek
Dates4361 Meldanurak bende bundan korkuyorum birde suni sancı verilirken yanında kimse olmuyprmus sanırım bu doğru mu bilmiyorum ama çok tedirginim
Dates4361 Meldanurak deneyimlerinizi paylaşır mısınız lütfen merak ediyorum rabbim saglıkcakla kavuştursun bebişe sizi
Dates4361 Aysgl_1925 bebişin kalbinde fazladan bir damar var daralma yapıyormuş doğduktan sonra müdahale gerekebilirmiş doğum yaptığım da çocuk kardiyolojinin de olması gerektiğini söylediler ama önce suni sancıyla deneyeceğiz diyorlar nasıl olacak bilmiyorum
Meldanurak Dates4361 Amin inşallah cümlemize nasip eylesin daha suni almadım fitil kattılar açılma için Şuanlık 1 parmak açılma varmış
twobabymomm Meldanurak 0 açıklıkla suni aldım 4 cm e kadar biraz uzun sürdü açılmam ama 4 ten sonra hızlı ilerlemişti inşallah sağlıkla kucağına alırsın