_Fatmanurr_ Merhaba, Bu iki doktorda detaylı ultrason yaptıran var mı acaba yaklaşımları nasıl ilgililer mi sorulan soruları açıklayıcı biçimde bize anlatıyorlar mi. Bilgisi olanlar gidenler yardımcı olabilir mi?
Peye _Fatmanurr_ tuncay özgüne yeni muayene oldum kendisi prof zaten çok ilgili çok açıklayıcı bir saat kadar kaldık. Herseyi tedaylı inceledi. Kesinlikle tavsiye ederim
Esmakeskin Ben Müslüm hocada yaptırdım. Memnun kaldım . Sorduğum bütün soruları cevapladı. Bebeğin detaylarını gösterdi . Video çekebilirsiniz dedi. Raporları da kâğıtla verdi zaten bir sürü ultrason fotoğrafı ile . İdrar kesem boşalmıyordı . 3 kere lavaboya gönderdi . Acele etme ben seni beklerim uzunca otur dedi
_Fatmanurr_ Esmakeskin internetten yorumlarına bakayım dedim ama kafam karıştı teşekkürler yorumunuz için ücret olarak ne kadar ödediniz acaba?
_Fatmanurr_ Peye yorumunuz için teşekkürler ücret olarak ne kadar ödediniz acaba belli bir fiyat mi var yoksa hastaya göre değişiyor mu?
Esmakeskin _Fatmanurr_ kötü yorumları bende gördüm ama benim arkadaşlarım çok memnundu . Bir sıkıntı hiç görmedi bir de muayene sırasında ben stres oldukça beni sakinleştirdi . Ben 20 haftalıkken yaptırmıştım 6000 vermiştim şuan 30 haftalığım zam gelmiş midir bilmiyorum
Peye _Fatmanurr_ tek gebelik 6.509 tl ücret tek ve çoğul gebelik olarak değişiyormuş. Ne demek çok teşekkür ederim 🙏🏼