GamzeCan Kızlar sonunda bu postu bende açtımm😂 bi kaç saat sonra Allahın izniyle bebisim kucağımda olcak❤️ Darısı herkesin başına insallah😍 bu mübarek günde benden de dualarınızı esirgemeyinn🙏🏻 Sezeryan öncesi sonrası önerileri olan varsa lütfen yazın simdiden çok teşekkür ederimm😍🙏🏻
ZhraFatih GamzeCan allah kolaylok versn canmm dünde bn dogum yaptiimm acı oluyo uyusukluk gectikten snra ama yurudkce yurudkce dinlendikce bisin kalmiyoo suan bnm caniim dün ki kadar yanmiyo
snms GamzeCan Allah yardımcın olsun insallah ağrısız acısız doğumun olur melegin de sağsalim alırsın kucagına 🙏 Ben doğurmadım ama sezeryan cıkısı kahve ve bitter çikolata bas ağrısını alıyormus canım öncesi icin bilgim yok 🥰
HalimeAkman GamzeCan Rabbim yardımcın olsun . Sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin 😊😊 hayırlı evlat olsun insAllahhh 😊
Dezehs GamzeCan sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah bu hayirli gunde dogumdaki tum kadınlara Allah yardim etsinn
Nisanurr Hadi Rabbim sağlıcakla nasip etsin kucağına canım heyecanını çok iyi biliyorum 😊 bundan sonra gelsin cennet kokulu günler 💓
Birebir Rabbim yardımcı olsun inşallah Allah analı babalı büyütsün şimdiden, hayırlı uzun ömürler versin inşallah
Nursah2427 GamzeCan Allah yardımcın olsun canım sağlıkla kucağına al doğumda bizede dua ett bizde alalım🤲🏻🤲🏻
Evinaram GamzeCan desene rahim ağzından yatan birini mezun ettik darısı biz diğerlerin başına canım Rabbim sağlıkla kucağına versin
Balkaymak61 GamzeCan Allah kolaylık versin inşallah . Rabbim sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin ❤️
asilsmom GamzeCan ayy hadi hayırlı olsun canımm Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin bu mübarek günde 🙏🏽🤲🏼🤲🏼
GamzeCan GlZngin canım dün cıktım sezeryandan hersey iyiydi kalktm yürüdm falan herkes şaşırdı ama bugun inanılmaz kötüyüm kalkamıyorm bebis iyi cok sükür bende yarına kadar iyi olurum insallah🤗