yorgunannis Melike_mlke 1 muz 2 yumurta yeter fazlasına gerek yok. Avokado da tavsiye ederim kesinlikle
Bsrasmssk Melike_mlke şöyle her gün bir yumurta yiyorum aslında ara sıra 2 yumurta yediğiö oldu, muz her gün bir tane yiyorum
yorgunannis Bsrasmssk hmm seninki 4 kiloyu bulacak desene😀 Maşaallah diyelim sağlıklı olsun, bende kilolu olursa normal doğurmaktan korkuyorum sırf bu yüzden aklım sezaryene kayıyor.
Bsrasmssk yorgunannis kız deme öyle şeyler deme 😅 3500 falan doğar inşallah çünkü ben sezaryenden korkuyorum normal doğurmak istiyorum ben bi diyete mi başlasam acaba 😅
Bsrasmssk Hazalert o zaman normaldir ya banada fazla demedi normal dedi fazla olsa fazla derdi herhalde 😅
Duygu_52 Bsrasmssk şekerden oluyormuş şeker yükleme yaptırdım normal çıktı bende anlamadım başka ne sebebi var
yorgunannis Bsrasmssk bende tam tersi o sancılardan korkuyorum🥹 yok kız ne diyeti doktor şimdi bebek çok kilolu olıur diye sakın yemene içmene karışma dedi hani yememezlik yapma dedi bişey olmaz 😀
Bsrasmssk cdss amannnn küçük böcük ya ben çok seviyordum minyon küçük bebekler de benim oğlan hulk olarak gelmeyi tercih etti 😅
Duygu_52 Bsrasmssk yok canım ya günde 1 yada 2 mandalina ara sıra nar oda bazen her zaman değil suyuda günde 8 yada 10 bardak bazen daha az
Bsrasmssk cdss aynen o da olabilir ya mesela eşim ve ben uzunuz bizden küçük bir bebe çıkma ihtimali sıfırdı 😂
slh112_ 34 haftada gitmiştim en son 3250 demişti şuan 37+2 pazartesi günü kontrol var kaç kilo olduk bilmiyoruz ❤️
Bsrasmssk slh112_ ayyyy çok az kamış sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🌸 o zaman a çok aynı gibi olabiliriz