cennetmelegininannesi Benim 14+0 da 36 ölçtü benim bir kaybım var birde serklajlı doğumum bunda serklaj istemedi doktorumuz progestan fitil ve progestan iğne verdi. Doktor hiçbir yorum yapmadı ama kısa geldi bana sizce?
Dgkfj5 cennetmelegininannesi 24+4 2 gün önce ölçtürdüm 42 cm di 21 haftamda da 32 cmdi kötü değil bence
kubraturkkoc cennetmelegininannesi ölçümünüz kötü değil, ama haftanız henüz erken neden serklaj istemedi acaba 🤔
Sevdece cennetmelegininannesi 28. Haftada 36 ölçüldü bugün. Sizin haftalarınizda 30mm civarı cikmisti. İlk gebeligimde cok sorunlu olmasina rağmen doktorlar gayet iyi olduğunu söylüyor birden fazla doktora göründüm.
cennetmelegininannesi kubraturkkoc ya progestan da bir yöntem serklajda enfeksiyon riski vs de çok falan dedi
kubraturkkoc cennetmelegininannesi evet riskli fakat koruyuculuğu daha fazla bana da farklı bir doktor serklaj önermemişti ama perinatolojiye gittiğimde hemen yapıldı serklajım. Ayrıca Progestanlar serklajlıyken de veriliyor bende kullanıyorum
cennetmelegininannesi kubraturkkoc progestan ve dikişin eş değer olduğu kanıtlanmış ha progestan ha dikiş dedi bir hastam daha var 24. Haftada açıklığı olmasına rağmen 36. Haftaya geldik sadece progestanla dedi bana da bu yöntemi yapalım dedi
kubraturkkoc cennetmelegininannesi evet bunu tercih eden doktorlar da var ama ben 2 kaybım sonrası serklaj oldum açıkçası daha güvenli geldi
kubraturkkoc cennetmelegininannesi diğer gebelikte serklaj yapılınca kaçıncı haftada doğum yaptınız belki de onun haftası iyi diye serklaj yapmamıştır
Cansuuert cennetmelegininannesi herkes için geçerli değil sanırım çünkü bana 1 haftaya yakın progestan kullanıp ölçüm yaptılar ona rağmen kısalığı için serklaja alındım
cennetmelegininannesi kubraturkkoc ya benim bir kaybım var 14. Haftada oldu enfeksiyonumda vardi sebebini servikal yetmezliğe bağladılar. 2. Gebelikte 12. Haftada serklaj oldum. Doğuma kadar hiç kısalma ve olmadı çok rahat geçirdim dikişe rağmen bu defa dikişsiz risk alacağız resmen diyorum da doktor gerektiği zaman acil serklaj yaparız dedi bilmiyorum
cennetmelegininannesi kubraturkkoc 37+0 da yaptım oda bebeğime kordon dolanmadı ve su bitmesinden dolayı
kubraturkkoc cennetmelegininannesi bende 3. gebeliğimde 12. haftada serklaj oldum kayıplarım 21 ve 17. haftadaydı şahsen ben riske atmayın derim ya da bir perinatoloğa da gidin fikir alırsınız. Doğum haftanız da güzelmiş belki de yaşadığınız düşük enfeksiyon sebebiyle idi. Ben şuan serklajlıyım istirahat ediyorum bazen dikişlerim çok ağrıyor sizin olmuyor muydu öyle ya da serviks uzunluğunuz nasıldı hatırlıyor musunuz
kubraturkkoc Cansuuert cennetmelegininannesi serklaj ipini kaçıncı haftada aldılar sizin inşalla bende o haftayı görürüm korkuyorum hala erken gelir diye