Mutluluk_21 Her iki bebebeğin hareketini ayrı ayrı hisedebiliyormusunuz ben soldakini his ediyorum sağ kasığım bugün ultrasondan sonra biraz ağrıyor doktor iyi dedi ama hareketini hisedemiyorum endişeliyim
3kedili2bebekli Mutluluk_21 bir bebek genelde daha arkada oluyor ve hissedilmiyor oğlum o kadar az hareket ederdi ki bazen 2 günde bir falan olurdu bazen 3-4 gün hissetmezdim doktora giderdim hemen kızımda ön tarafta sikistigi için her hareketi cok şiddetli hissederdim bu çok normal muhtemel kasiginizin Agrima sebebi içerde bebek bir şeyleri tekmeliyor itekliyor 😂
Mutluluk_21 3kedili2bebekli ya Allah razı olsun içimi okadar çok rahatlatıyorsunuz ki ne desem bilemedim bacım ya çok teşekkür ederim🫶
ngs26 Bende en başından beri oğlumun hareketlerini çok net hissediyorum ama kızımın hareketlerini az hissediyorum. Bugün çok çok az hissettim mesela. Bazen ben de endişeleniyorum ama alıştım artık. Yerleri çok sıkışık çünkü rahat hareket edemiyorlar.
Mutluluk_21 ngs26 insan endişeleniyor. Ama doktorum dedi 28 haftaya kadar pozisyon çok değiştiriyorlar bazen ayırt edemezsin göbek deliğinin tam altında kıpırtı olursa dedi hangisi olduğunu bilemezsin çok sağda çok solda olsa anlarmışım oda hep olmuyor🫶
Mutluluk_21 ngs26 insan endişeleniyor. Ama doktorum dedi 28 haftaya kadar pozisyon çok değiştiriyorlar bazen ayırt edemezsin göbek deliğinin tam altında kıpırtı olursa dedi hangisi olduğunu bilemezsin çok sağda çok solda olsa anlarmışım oda hep olmuyor🫶
Nbnes Bende birini hiç hissetmiyorum desem yeridir çok nadir ama üstteki fıldır fıldır bence yeri geniş olan daha hareketli oluyor sıkışan hareket edemiyor😁