Ddmtllk Bende yaptırmadım 4lü tarama testi yaptırdım sadece 30.haftadayım detaylı ultrason da yaptırmadım devlette randevu yok özelde 15 30 bin TL arası fiyat birşey olsa da kıyamayacağım için herşey Rabbimden sağlıkla gelecek inşallah
aselhilal zynpbthnn ben yaptırdım sonuç riskli çıktı ama yaptırdığıma çok pişmanım konu bebek olunca düşük risk yazısı bile insanı kötü etkiliyor anne karınında bir işlemde yapılmıyor down olup olmayacağı da belli değil tamamen koca bir belirsizlik ayrıca kesin bir sonucuda yok bu sadece tarama testi bebeği ne olursa olsun aldırmayacağım diyorsanız bence yaptırmayın
kayadidemdilan Ben randevu bulamıyorum detaylı ultrason için 23 haftanın sonuna geldim 24 yapılır mı acaba yapan var mı?
Seher_87 kayadidemdilan Detaylı ultrason 18′inci haftayla 23′üncü hafta arasında yapılıyor ama siz yinede detaylı ultrason yapan bir hastahaneye danışın.
busrasya2334 firo gen testi canım eşler ayrı olarak kan veriyor ve doğacak çocuklardan oluşabilecek down ve benzeri hastalıklara bakılıyor
firo busrasya2334 anladım bizde eşimle test yaptırıdk ama onda bizim kromozomlarımıza baktılar hani aynısımıki diye dedim bende merak ettim sitogenetik testti sanırım
busrasya2334 firo karyotip de onun altı zaten sitogenetikte • Karyotip • FISH • Mikroarray (CMA) • NIPT Bunların hepsine bakılmış olması lazım yani daha güvenilir yaptığınız test alanı daha geniş
firo busrasya2334 sadece kromozom sayılarımız yazıyor yanlış hatırlamıyorsam dediğiniz diğer bilgilerle ilgili birşey yoktu bizim kromozomlarımıza bakmışlardı bende hani acaba bu test sayesinde gerek yok diye düşünüyordumda sanırım bi yararı yok
busrasya2334 firo ben ikiliyi yaptırmayacağım ama kızımda da yaptırmadım tüp bebekle dünyaya geldi tüp bebek doktorum bu test sonrası embriyoları genetiğe göndermeye bile gerek duymadı
firo busrasya2334 tüp bebekde zaten sağlıklı embriyoları seçtikleri için illaki risk ihtimali yok gibi birşeydir mantıken bide o süreçte bir sürü test yapılıyordur anladım hakkımızda hayırlısı olsun heralde bende bu gidişle yaptırmıcam eşimin hiç gönlü yok
Ballkusum_33 zynpbthnn İnşallah ben de yaptırmadım hem kesinliği olmayan bir şey tüm gebelik boyu içimi kemirsin istemiyorum Allah her şeyin en hayırlısını en güzeline nasip etsin inşallah