Cotanakk Sizdenbirii1 siz sezaryen mi düşünüyordunuz o yüzden mi alacakmış. Bir de sancılarınızı hissediyor musunuz?
Sizdenbirii1 Cotanakk evet sezeryan olcam hissediyorum karnım sertlesiyo o an cok agrım olıyp karnımda
1704baby Kızlar bende bişey sorabilir miyim benim karnımdaki ağrı sanki dövülmüşte ezilmiş gibi böyle ağır spor sonrası hamlama ağrısı gibi karnın yanlarından öne doğru ağrıyor normal mi bu kasılma mı 35+5
Beys42 1704baby Benim yaşadığım dediğiniz gibi değil. Karnım birden taş gibi kesiliyor. Zaten dokununca da hissediyorsunuz. 20-30 saniye veya daha az çok değişiuor duruma göre. Sonra gevşiyor eski yumuşaklığına dönüyor.
1704baby Beys42 bu bende de oluyor nerdeyse 2-3 haftadır daha yoğun önceden günde bir iki olurdu şuan gün içinde 6-7 kez oluyor yanısıra da o bahsettiğim ağrılar oluyor
321duru123 Sizdenbirii1 bugün okuduğum bütün postlar aynı haftalar aynı şikayetler benimde kasilma sertleşme ve adet ağrısı gibi ağrı oldu doktoruma gittim düzenli sancı cikti nst de serum ve turuncu hap iğneyle düzene girdi yoksa yatış verecekti şuan evdeyim Progestan ve turuncu hapı içiyorum yani tesadüf mü bilmiyorum bu haftalarda hep aynı şikayetler
TKumsall Sizdenbirii1 birinde 30da birinde 28de başladı sancılarım ama doğum sancısı olanlar diğer türlü 22 ve 25te de sancım çıkıyordu