1devaannesi Ben fırında tarçınlı sütlaç yaptım diyetteyim , spor vs yapıyorum ,kilo vereni iz oldumu kızlar ner yediniz acaba en çok
Baklavaseverim 1devaannesi Ben 70 de takılı kaldım 12 kg verdim 5,5 ay oldu bu gün kek yaptım bir de bu hafta diyeti yapamadım hastane işlerim gün boyu sürdüğünden
1devaannesi Baklavaseverim ay ne güzel şuan benimde hedefim oakdar vermek peki gün içinde neler yedin canm ben bol yeşillik, yanına ek olarak kya pilav ya makarna, seker kullanmıyorum tuzda öyle 6 dan sornada bisi yemiyorum
1devaannesi mlsmrtgl bende kızımda kilo aldım çok boyum olduğu içen çok göstermiyorum ama var biraz şuan hamile değilim ztn
Baklavaseverim 1devaannesi Aşkım 2 hafta da 1 diyet listem değişiyor ya diyetisyene gidiyorum bazen tatlı dahil her şeyi yazıyor bazen tamamen kesiyor
1devaannesi mlsmrtgl inşallah cnm ben 96 ile doğuma girmiştim şuan 83 um boyumda 170 biraz göbek ve basen var maalesef insan engel olamıyor hamile iken kendine
mlsmrtgl 1devaannesi ben ilk gebeliğimde 23 kilo almıştım. O kiloları vermek tam bir senemi aldı. Emziriken kilo vermek ayrı zor zaten.
1devaannesi mlsmrtgl ayy evet nadir veren vardır emzirirken vallahi verdinmi peki cnm neler yaptın verirken
1devaannesi Baklavaseverim nim diyetisyene dahi gitmeye vaktim yok maalesef yaa , oyuzden sağlıklı beslenme ve hergun 1 saat spor yapıyorum şu meşhur grawithjoo mu neydi sanırım