Duygulumm Kızlar kaçıncı haftada sezeryan oldunuz 38+1 doğum için çok mu erken, doktorum suyun gelmeden almamız gerekiyor bebek makat durduğu için kordon sarkması olabilir dedi
cakirbebek Duygulumm gelişimi iyise sorun yok gayet ideal tarih bende 38 de sezaryen olucam 25 Kasımda
Nrslbkc Duygulumm sezaryende çok bekletmiyorlar canım bende çarşamba 19 unda 38. Haftada sezaryen olucam. Önceki gebeliğimde 38+6 yı beklediler sancı ve kordon dolanmasıyla acil alındım sıkıntılı geçti normal doğumda bekleniyor evet ama 37 den sonrası ztn gelişim tamamlanmış oluyor
Otuzarti3 Duygulumm 26 Kasım’da 38+4 de olacağım bende. Normal bir hafta hem açıklama da yapmış sebebini söylemiş.
Duygulumm Gokturkmom_ bir sorun yaşadınız mı kaç kilo doğdu bebeğiniz küvezde kalırsa diye çok korkuyorum erken mi acaba diye
dedimolabilirrr Duygulumm oğlum 38+1 de sezeryanla doğdu çok sağlıklı doğdu ki bence çok iyi hafta olarak 38. Ama kızımda 37de alma durumu var doktorun bende buna takıyorum abisi gibi 38i doldursa keşke 37 erken olur mj diye. O yüzden sizin için çok iyi haftanız
twokidsmom Duygulumm erken değil bence. Ben tam 38.haftada doğurmuştum suyum azaldığı için. 3200 dogmustu bebegim gayet sağlıklıydi. Korkmayın bence bebeğinize kavuşmanın heyecanını doyasıya yaşayın🤍