Denizz44 Kızlar bat 10 günümde kahverengi leke geldi ama hala aktif kanamam başlamadı kahverengi leke şeklinde normal regl gibi değil civan perçemi ve soğan suyu içmeme rağmen sökülmüyor başka ne deneyebilirim
superstar_00 Denizz44 Hamile olmadığınıza eminseniz maydanoz kaynatın yeşil suyu çıkınca ılık şekilde için.
amphitrittee superstar_00 ay ben bayağıdır korunmamıştıö tatile gidecektim 1 demet maydonoz yedim kanamam basladı meğer hamileymisim kanama durmadı beta hcg düştü
Denizz44 amphitrittee Regl günümde leke gelince hamilelik ihtimali vermedim açıkçası bide eşimin sperm sıkıntısıda var
Denizz44 ilaydarabiaoz test yapmadım açıkçası zaten regl oldum diye eşiminde sperm hareket sıkıntısı var ihtimal vermiyorum gebeliğe
Denizz44 superstar_00 Bilemiyorum ki eşimin sperm sıkıntısı var doğal yolla zor dedi doktorlar gebelik ihtimali yok bence
superstar_00 Denizz44 Ben çok insanın hikayesini okudum tüp bebek yapmaya giderken hastanede hamile olduğunu öğrenen o yüzden emin olmak için yapın negatif çıksa da üzülmeyin sadece emin olmak için yapın.
nononomolfix Denizz44 Denizz44 bende ilk soğan suyu yaptığımda reflim gecikmişti zor sökülmüştü sanki
Denizz44 nononomolfix civan perçmi çayıda tüketiyorum yinede sökülmüyor normalde o çay rahmi gevşetir hemen söker
nononomolfix Denizz44 onu hiç bilmiyorum canım. Bu adet gecikmelerine sinir oluyorum bide aökülmek bilmiyolar. Relax ol bide yürüyüş bence etkili. Bir kere 10 gün gecikti gebeyim sanmıştım. Mevsimsel yada stresten gecikiyor bence