Konunun üzerinden baya geçmiş ama yine de yeni gelecek olanların görmesi için yazmak istedim. Ben gebelik takibime önce şehir hastanesindeki taner çam ile başladım çok iyi bir doktordu ama muayene sırası çok kısıtlıydı ve içeri birden fazla hasta aldıkları için buharada fatma aydına başlamıştım yanlış hatırlamıyorsam 19. Haftamda falandım daha da erken olabilir şu an cidden hatırlayamıyorum. Fatma aydın’ı kesinlikle öneririm aşırı tatlı dilli, pozitif yaklaşımı olan çok sakin bir doktor kendisi ile doğuma kadar devam etmek isterdim ama maalesef nasip olmadı. Fatma hanım ile son kontrolümde bana suyumda biraz azalma gördüğünü bu sefer on beş gün sonra gelmemi söyledi normalde ayda bir gidiyordum dediği tarihte tekrardan gittiğimde o gün acil izne ayrıldığını öğrendim gelmişken bari suyumu kontrol ettireyim diyerek berna aşıra sıra aldım ve ona girdik durumu anlattım fatma hanım suyumda azalma gördüğü için geldim size kontrol ettirmek istiyorum dedim 28.haftamdaydım ultrasona yattım çok uzun bir süre baktı asla iyi bir ultrason bilgisi olduğunu düşünmüyorum hiç konuşmadı sonrasında bana bir tarafında su tamamen bitmiş bebeğin gelişimi durmuş harekette etmiyor acil doğuma alınabilirsin hemen metin ingeçe git dedi eşimle oradan nasıl çıktık bir Allah biliyor bir biz metin beye gidene kadar yolda iki tane kaza atlattık ağlamaktan gözlerimde yaş kalmadı kendimi perişan ettim sonrasında da söyledikleri aklımdan hiç çıkmadı hamileliğimi bana resmen zehir etti o gün hiç yemek yiyemediğimi hatırlıyorum metin hoca asla öyle bir şey olmadığını suyumda azalma olduğunu sadece takip gerektirdiğini ama bebeğin çok sağlıklı olduğunu söyledi ve o günden sonra kendisinin takipli hastası oldum buharanın önünden bile geçmedim su azalmasından dolayı 36+3te doğum yaptım ama bebeğim çok sağlıklıydı küveze bile girmedi hemen ertesi günü taburcu olduk şu an çok şükür 11. Ayına girmek üzere berna aşır bizi aşırı yanılttı bu tecrübemi google yorumlara da yazdım beni hastaneden arayıp berna hanım böyle bir şey olmadığını söylüyor diyerek resmen beni yalancı çıkarmaya çalıştılar ama berna aşıra gitmeyi düşünenlere asla tavsiye etmiyorum burada kendisi hakkında yazılan pozitif yorumlara da çok şaşırdım. Ben tecrübemi paylaştım iyi araştırıp gidin derim umarım herkes sağlıkla bebeğini kucağına alır🙏