htc5858 winnie_the_pooh ben en son 21 haftada detaylı ya gitmiştim 460 gram demişlerdi inşlh bir daha ki hafta gideceğim bakalım kaç oldu
Nisanmomy winnie_the_pooh bence normal canım. Alerjin yoksa kaşar, muz, avakado, çevir,kefir, yumurta tüketmeye çalış bebeğe kilo aldırıyormuş bu besinler
Nuriay winnie_the_pooh selamlar , bende 24+4 son kontrolum 18 haftadaydı o zamanda gram falan söylemedi 26 da detaylı ultrasonum var inşƏə Əllah O zaman söyler her halde normaldir ya zaten bu haftalardan sonra kilo alıcaklar hızla çünki gerçekten iki gebeliğimdede son ayda hızla kilo aldı
Pikacu6868 winnie_the_pooh Diğer ölçümleri haftasıyla uyumluysa kiloya kafayı takıp stres yapmayın kendinize kilonun normal aralığı baya geniş çünkü. Çok görüyorum burda bebeğe ultrasonda 4 kilo denilip 3200 gr doğanları. Çok net sonuç vermiyor ultrason kilo konusunda
melikeetrcnglr winnie_the_pooh doğuma kadar kustum valla öyle olacağı varmış. Şuanki gebeliğimde bebek bile gelmedi 0 gram 🥲 her gebeliğin farklı olduğunu anladım 😀
penbe_karisi Bende merak ediyorum bebişim kaç gramm olduuu 🥰🥰Aralık 3 te randevum var o zaman 26 hafta oluyorum
Hatnbnr winnie_the_pooh ben 26 haftayım şimdi hala kusuyorum canım çokta dikkat etmiyorum beslenmeme ekstra hamile değilmişim gibi yiyorum eskiden nasılsa öyle yemeye çalışıyorum çok kilo almadım o yüzden çok acıktığımda meyve yiyerek hafifletiyorum kendimi yemeği çok yediğimde durmuyo kusuyorum zaten bol su içmeye çalışıyorum karaciğer değerlerim yüksek çıkmıştı doktor vitamini bırak demişti iki haftadır fln onu da içmiyorum sadece bulantı için prilam kullanıyorum stres yapma kaşar muz ceviz kilo aldırıyor bebeğe