Sblbrt Kızlar doğumuma son iki hafta var ve grip oldum nefes alamaıyorum evde yapabileceğim çözüm önerileriniz var mı acaba nasıl geçer
NrdnBalaban Sblbrt ben hasta olacağımı anladığım gibi zençefil yarım çay kaşığı, tarçın yarım çay kaşığı sütün içine atıp içiyorum hemen geçiyor kırgınlık halsizlik kalmıyor.
Emell 39 a giriyorum ve daha bugün rahat nefes alarak uyandım.portakal mandalinadan başka bisey yapamadim
Cantanem44 34 haftadayım bende dün gribe yakalandım Deniz kenarında ya da denizi olan bir ilde yaşıyorsanız Deniz suyu doldursun size nazınızın geçeceği biri ben Ankaradayım Mersin’de akrabamız var aynı gün dedik ertesi gün elimdeydi akşamları burun etlerim şişiyor onun içinde çok iyi oldu dün de grip olduğumda kullandım eczanelerde satılandan demiyorum has ve has Deniz suyu ya da hamile değilken annem grip olduğumda başımın kenarına soğanı 4 e bölüp koymuştu sabaha kadar burun deliklerim açık burnum hiç akmadan deliksiz uyku uyumuştum tavsiye ederim
Emell Sblbrt mecburen canim yaa. Ihlamur kuşburnu içmiştim 24 haftalıkken kanamam oldu. Tabi ben 4 büyük kupa içtim. 1 kupadan fazla tuketmemek gerekmiş.
Emell Sblbrt Yok canim olmadi.ama biraz daha abartsaydım doguracakmistim😂😂😂çok asiti gripin. Çaresizlikten sapıtmıştım. O yüzden dikkat etmek gerekiyo
Emell Bucuruk85 benimki en hakikisindendi. Bi de içine kuşburnu limon da attım. Kocaman bi tencere kaynatıp 4 koca kupa ictim😱😱😱😱delilik
Bucuruk85 Ben 10 gündür çekiyorum tam geçiyor gibi oluyor yine başlıyor benden eşime eşimden yine bana geçiyor