Mucizem_63 Bebeğim 3 hafta geride geliyor kendi doktorum normal diyor ama benim içim rahat değil başka doktora görünmek istiyorum hangisine gorunsem daha iyi tecrübeli annelerim yazın aynı durumu yaşayanlar yazsın lütfen
maco61 Mucizem_63 kızımda öyleydi ama sağlıklı doğdu. Şimdi 3.5 yaşında sadece zayıf. Şimdi 2. Ye hamileyim bu bebek daha önde kızıma göre yani bence sıkıntı olmaz evham yapma ☺️
maco61 Mucizem_63 3 civarıydı. Doğuma yakın 2 haftaya düşmüştü geçmi yumurtluyorsun flan dedi. Sanırım ben kızıma hamile adetime yakın kalmışım çünkü kalp atışını flanda geç duymuştım bunda 7 haftada duydum onda 9. Haftamda fşan duynuştım ama sıkıntı yaşamadım doktor sıkıntınız yok diyorsa bence teredüt etmeyin beslenmenize dikkat edin 7. Aydan sonra toparlanıyor
maco61 Mucizem_63 şimdi senin soruna istinanen farklı olacak am😀 belirtilerin nelerdi yaa. Bende 15 haftalık oldumda daha belli değil cinsiyet
Mucizem_63 maco61 cinsyt icinmi 6 haftalıkken kusmaya başladım halen kusuyorum tavuk et tiksinmstim 😁
nrlily Perinatologlarda kadın doğumcu. Sadece riskli gebeliklerde uzmanlaşmış kişilerdir. Yan dal olarak fazladan eğitim almış kişilerdir. O yüzden tabi ki perinatologa gidin derim