Aysenurkeser 28 haftalık hamileyim son bir haftadır ne yersem ne içersem midem ekşiyor daha doktora gitmeme bir hafta var bu durumu yaşayanlar ne yaptılar nasıl geçer Allah aşkına yardım edin ne yediysem ekşiyor ağrıyor hepsi ağzıma geri geliyor
annekiz6141 Aysenurkeser yesıl elma, leblebı , soda bıtane pembe ilaç vardı oda bana iyi gelırdı ama sonradan kesmemeye basladı oda 🤦♀️ bogazımda gıbıydı o mıde yanması çok kötü bılırım çok geçmiş olsun inşallah geçer
basak19 Aysenurkeser gebeliğimin en başından beri yaşıyorum bu durumu boğazım eksiyor resmen gavisgon iyi geliyor bide soğuk süt
samira555 Aysenurkeser tatlı yağlı unlu baharatlı şeyler yemeyi kesince azaldı benim diyet yapıyorum yapınca ağrımıyor am en ufak tatlı yağlı baharatlı şey yiyince yanıyor süt iç yada elma ye
Alpker Çok şey denedim adam akıllı işi yarayan bir şey bulamamıştım Süt iyi geliyordu ama uzun süreli olmadı. Doktora ilaç yazdırdım bir rahatlama geldi bunca zaman niye yazdırmamışım diye pişman oldum naneli bir şurup naneli şekerde iyi geliyordu
Aysenurkeser Alpker muz, Soda ve süt vs denedim chat gbt nin önerdiği çoğu şeyi denedim ama hiç biri bana mısın demedi olmazsa sizin söylediklerinizi de deneyeyim daha bir hafta doktora gitmeme
brnglnc Gaviscon veya rennie iyi geliyor yine de doktorunuza danışın tabi ki ama benim doktorum kana geçmiyor mideden direkt sindirildiği için bebeğe bir zararı olmaz demişti
Aysenurkeser brnglnc doktora gitmeme daha bir hafta var gerçekten çok kötü bir şeymiş renni zarar vermiyorsa araştırıp onu alayım olmazsa bir hafta dayanamam gibi
Aysenurkeser cglctl her hangi bir zararı vs yok dimi olmazsa bende bugün nöbetçi eczaneye gidip alayım illa yazılması mı gerekiyor kaç tane içiyorsunuz günlük
cglctl Aysenurkeser renni şurup hiçbir zararı yok devlet ne kadarınınkarşılıyor bilmiyorum günde 3 defaya kadar içilebiliyor 1 yemek kaşığı
cglctl Aysenurkeser ilk gün yemekten 1 saat sonra içmeye başladım sonrasında midem yandıkça ekşidikçe içiyorum
Merve-yc Renni şurup ve soğuk süt anında kesiyor ama bi kaç saat sonra yine aynı oluyordu şimdi maden suyu içiyorum mide yanmamı tamemen geçiriyor
Aysenurkeser Renni aldım bugün bir tane denedim bir saat falan iyiydi ama sonra tekrardan başladı yine elma leblebi tuzlu şeyler deneyeceğim inşallah iyi gelir çok zormuş gerçekten
Aysenurkeser Rukiyeklc bulamadım yoğurt ve leblebi yemeye başladım azda olsa iyi geldi ama komple geçmedi