Ayyseenurr Eyllullu amin canım ben bugün kontrole gittm nişanım gelmiş işte sabah doktor açılmama baktı 2cm dedi evdeyim şimdi arada sancım oluyor ama dayanamayacağım boyutta değil daha bekliyoruz artarsa sancı hastaneye geçicez
Yusra12 Eyllullu çok sevindim güzel bi süreç geçirmenize siz kaçıncı haftadan itibaren bilkent şehirde devam etmişsiniz
Eyllullu Yusra12 25. Hafta diye hatırliyorumm poliklinikler için bir şey diyemem Erdem hoca muayene acisindan daha iyiydi ama dogum ve sonrası için burasi gercekten aşırı iyi
withkubr sib1234 40+6’da suni sancı ile 20 saat sancı sonunda normal doğum yaptım, çok şükür kızımı sağlıklıca kucağıma aldım..
Eyllullu Ayyseenurr ay o kadar sevindim ki gözünüz aydın, gözlerim doldu, çok geçmiş olsun sizi hic tanimasam da en içten dualarimi gönderiyorum Allah sağlıklı mutlu ömürler versin yavrunuza da size de ❤️
Ayyseenurr Eyllullu yaa çok teşekkür ederm Allah razı olsun sizede aynı şekilde Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Yusra12 Eyllullu merhaba çok teşekkür ederim siz nasılsınız? Hayır henüz doğum yapmadım 37+2 deyiz bekliyoruz bakalım ☺️
Eyllullu Yusra12 iyiyiz biz de hızla büyüyoruz teşekkürler 😊ayy az kalmış kolaylıkla alın kucağınıza🩷