annesininincitanesi sevgidolubiranne aşkım naptınız doktor ne dedi yazamadım kaç gündür sarılık bitti mi? 🧿🙏🏻♥️
annesininincitanesi hizlivecocuku Sütüm biraz daha çoğaldı devam ediyorum sağımlara bakalım inşallah haftaya kontrole gittiğimizde tartıya da yansır bu durum 🤲🏻🧿
annesininincitanesi sevgidolubiranne Ohooo bitmiş nerdeyse çok şükür Allah korusun hepimizinkini 🧿🙏🏻💓
annesininincitanesi dmc Doktorum doğum sonrası demir vermişti ama beni kabız yaptığı için dikişlerim sebebiyle bırakmak zorunda kaldım 40ından sonra devam et madem dedi. Acaba etkiliyor mudur gerçekten?
annesininincitanesi sevgidolubiranne sanmam kuzum sütün yarıyordur buna odaklan uyku durumu nasıl daha açıldı mı uykuları?
dmc annesininincitanesi evet hem sütün kalitesini arttırıyor diye duymuştum ben bol su ile alın kabız olmazsınız inşallah
zeyka Bestlak damla çok işe yaradı bende. Su, tahin helvasi, irmik helvası, tahin-findik ezmesi ikilisi ve bulgur pilavı. Bebeğini bol bol emzir ve emzirme sırasında yüzüne bak bebişinin bol bol öp kokla bunun bile etkisi çok inan.