Busbus55 Sey ben de kotu seyler yasadigim icin hep tedirginim seni cok iyi anliyorum🥹 umarim bu sefer hersey guzel ilerler🙏
meryem5050 Sey bende aynı durumdayım bulantı olunca normal oluyor hamilelik üçüncü ye hamileyim 6 hafta dayım haftaya gidceem kalp atışına içimde değişik hisler var insllah duyarız kalp atışını
aslanannesi11 Ben de İzmir’den yazıyorum 6+7 bugün. 2. Hamileliğim ilkinden çok farklı geçiyor bulantı ve mide ekşimesi bitkinlik çok fazla kalkamıyorum hiç yerimden 7 yaşında da oğlum var Allah yardımcımız olsun 🙏🏼
Yucci senaakck bende 6+6 daha kalp atışı ve bebeği göremedik geçen hafta keseyi gördük o kadar haftaya tekrar gideceğim doktora inşallah duyarız kalp atışını 💓
gizem0906 melisss27 benimde 11+3 yarın doktor kontrolüm var kanama alanım olduğu için ilaç kullanıyorum sizde durumlar nasıl
sirius8 derenelif ilaç yazdır canım Prilam Dr. Onun sayesinde ayakta duruyorum atmadığım gün bulantıdan mide yanmasından iş yerinde akşamı zor ediyorum
ayyserella smgsmg59 4+1 de keseyi gördük 7. haftada gittim 7+1 de de bebek ve kalp atışını gördük. burda okuduğum kadarıyla 6 da gitsende göremeyenler varmış ondan ben 7 olunca gitmiştim. sizde bence bir hafta daha bekleyin derim ben
momyflow eylul016 aaa bende şeker yüklemesi yapmamıştım hamileyken ama sadece bir kez topuk kanı alındı o kadar
derenelif nazlisenabuyurman kullanıyorum şuan verdi doktorum günde dört defa içiyorum öyle etki ediyor çok şükür