cgdmkzltn Tüp bebek sürecine gireceğim tabi değerlerim uygun olursa inşallah. Öncesinde hangi vitaminleri kullanmam gerekiyor. Tavsiye verebilir misiniz rica etsem. Sizin kullanıp faydasını gördüğünüz vitamin var mı??
Ayseguls_baby cgdmkzltn Canım senin hemen altında bi arkadaş böyle post attı istersen ondan bilgi al ilaçlar hakkında Ddilekkkya3 dakika önce Merhaba tüp bebek tedavisine başlayacaktım ancak hamile kaldım elimde ilaçlar var almak isteyen olur mu
Emrh cgdmkzltn bende yumurta rezervi düşüklüğü var amh değerim düşük doktr tavsiyesi ile argifertil f kullndim 4 yumrta toplndi ikisi boş ikisi 5gune geldi donduruldu
UmutluYasam cgdmkzltn benim tüp bebek doktorum combinol verdi içinde folik asit vs falan var ama vitamin zaten seninde doktorun zaten verir sen doktoruna danış bence
Miniminibirler cgdmkzltn doktorum bana newlife qoenzim gh verdi ama 2 tane içmiştim toplamaya kadar d vitamini verdi kapsül seklinde bir de folik asit. Eşime de yine qoenzim qh ama onunki günde tek. Bir de ona ace selenyum verdi.
lapetiteangelle Emrh bunun faydasını gördünüz mü, ben de kullanıyorum ama inanılmaz pahalı bir takviye.
ghostty cgdmkzltn bence bunu direkt doktorunuza sormalısınız. Doktor rahim durumuna ve sizin değerlerinize göre ne kullanmanız gerektiğini nokta atışı yapıyor zaten🤗
mom28_ cgdmkzltn herkese farklı veriyor doktorlar bence başladıgınız doktorun vereceğini kullanın bende ımom omega kullanıyorum mesela herkese farklı veriyolar şuan için destek olarak d vitamini folik asit omega 3 destegi alabilirsiniz
Emrh lapetiteangelle gerckden pahali ama iki yumurtanın ikisinin 5gune gelmis olmasından dolayı işe yaradığını dusunuyrm benim umudum yoktu iki yumurta çıkan ne olur ki diyodm ikisinide dondrduk sukur
damlaloglu Bana da doktorum decavit pronatal verdi onu kullandım, sanırım her doktor farklı bir takviye veriyor canım bence de sen doktorunla görüşmelisin
cgdmkzltn Emrh birde dediğiniz ilaca baktım eczanede satılmıyor sanırım internetten mi almak gerekiyor