ceylananne Kızlar annemi kaybettim bebeğime hamileyim kız olcak ismi cok zor donemlerden gectim . İsmini annemin adı koymak istiyorum ama annem yaşarken hep elif ismi koymayın derdi . Kararsız kaldım . Koymak istiyorum ama annem kendı hayatından dolayı hiç istemezdi kadersiz olur derdi sizce napmam lazım
Papatya05_ ceylananne canım hamileyim 25+3 Elif ismini çok severim çok yakın arkadaşımın ismiydi oda bana kesinlikle koyma ağır bi isim dedi bende vazgeçtim Allah rahmet eylesin inşallah sağlıkla dünyaya getirin kızınızı
Busranur_mnts ceylananne elif ismi güzel ama aile büyüğüne ithafen o niyetle koymayın isim enerjisinin de geçtiğine inanıyorum kaderi benzer derler
rabis-0201 ceylananne bence ailedeki büyüklerin ismini koymak pek doğru değil,isim enerjisine çok inanıyorum ben, mesela benzer isim koyabilirsiniz, Eflin ismini çok severim , örneğin bu olabilir :)
Esrauznn ceylananne allah rahmet eylesin kendisi de istememiş sanki koymamanız daha iyi eğer koymayın demeseydi koyun derdim de böyle bi durumda benimde içime sinmezdi
Leilani ceylananne kendisi de söylemiş koymayın diye o yüzden koymazdım. Yine de çok istiyorsanız sadece kulağına okutsanız mesela ya da Elif yerine Efil ismi de çok hoş bence
annekiz6141 ceylananne ıkıncı ısım olarakta kullanabilirsiniz bence 🌸 esımın kuzenının kızı elif çokta tatlı bir genç kız 🥰