kyn52 Berlibusra allah bağışlasın canımm . Benimde 40. Hafta şubat 1 oluyor eğer gelmezse tabii 37 38 de falan☺️
Berlibusra kyn52 Âmîn canım cümlemizin evlatlarını bağışlasın inşaAllah 🤲😊az kalmış seninde bizde 40+1 dünyaya geldik
kyn52 Berlibusra amin canımm umarım güzel olur her şey nöbetçi doktorda inşallah iyi olur o onur alp daha önce yoktu yeni gelmiş demekki ☺️
Berlibusra kyn52 sanırım yeni geldi bende görmedim daha önce ama iyi Doktor ebelerde iyi Gülay taş ebede çok iyi beni o doğurttu
kyn52 Berlibusra doğum sırasında nasıl yapacağımızı nefes vs yönlendiriyorlar dimiii ay ilk doğum cidden çok stresli bir şey ya kesi atılması vs hepsini ebe mi yapıyor 🥹
kyn52 Berlibusra instgramdan buldum ebeyi cidden çok tatlı birine benziyor banada denk gelir inşallah 🙏🏻
Berlibusra kyn52 evet canım ebe yapıyor yönlendirme yapıyorlar canım nasıl yapacağını gösteriyor söylüyor
kyn52 Berlibusra belli enerjisi çok güzel umarım bende denk gelirim 🥹🙏🏻 allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın
kyn52 Berlibusra hangi haftadan sonra kontrole daha sık çağırıyolar randevu bulamazsak da bakarlar dimi ben yasin hocaya zor buluyorum çünkü
kyn52 Berlibusra bir de bebek doğunca eşini alıyorlar görmek için örnek veriyorum annemi de alıyorlar mı yanına refakatçi değilse ☺️
Berlibusra kyn52 36 haftadan sonra her hafta çağırıyor doktor benim doktorum randevu bulamazsanda gel diyordu
Berlibusra kyn52 refakatçi yanında bayan bir kişi kalıyor sigara kullanmayan doğum yaptıktan sonra tabikide eşini anneni yanına geliyor. Benim yanımda annem kaldı annem ve eşimde geldi yanıma doğumdan sonra