vascenceloss Esma006 ben bu ay ilk kez ovülasyon kullandım adetim 1inde bitti 9unda pik gördüm 10’unda da catladı ama hiç yumurtlama belirtisi olmadı önceki aylarda olan kasık batması akıntı vs yoktu
Esma006 vascenceloss bende ayın 1 inde başladım sanırım bu hafta yumurtlicam koyulaşıyor geç yumurrtladim kimisinde olmuyor belirti evet
umransag Esma006. Bat 22 Kasım’dan itibaren sağ kaşık da ağrı oldu kramp şeklinde ishal ve karın ağrısı var adetime bir hafta var bekliyorum altıncı ay gebelik denememiz de🥲
hiraam hilalaselll4 göğüs ucu ağrısı tuvalete sık çıkmak krap girmesi sanmıyorum olduğunu da işte bu belirtiler olunca insan bide gece tuvalete çok kalkıyor um
Kadriyeince Esma006 Evet 15 gün sonra kan vericem 2. Aşılamam normalde ilk bebeğimi preeklemsi gecirdim 24 haftalik doğdu kaybettim İnşallah Rabbim herkezin ve benim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder
umransag Esma006 hayırlısı olsun 🤲🏻ikinci yi düşünüyoruz nasipse jinekolojik muayeneye gittim altı aydır deniyoruz olmuyor diye herhangi bir sıkıntı görülmedi yumurtalıklığın gayet gelişmiş dedi doktor