betutoo Bat neyin kısaltılması tam olarak açıklayabilecek var mı ben doktorum tıpta böyle bir terim hayatımda görmedim
agilkaya Kızlar ben test yaptım dayanamadım 5 gün varken. Çok çok silik çıktı predictor early marka. 19 kasımda negatifti bembeyazdı. Yanılma ihtimali var mı ? İlk 5 dk içinde çıktı 🥹
Dmrumrnns agilkaya yumurtama ne zamandı sizin benimde 27 yumurtlama 10,11 de çatlama oldu muhtemelen belirtilerinde biliyorum bugün test awok yaptım negatif
Allysworld agilkaya aaay var gibiiiii, inşaallah vardır Allah’ımmm🐣🐣 pazartesi tekrar test yap daha belirgin olur mutlaka varsa
agilkaya Fundayim yaaa inş kimyasal vs değildir hemen sevinemiyorum bedense. adet günüme 5 gün var canım predictor bir tane daha var elimde adet günümde yapayım diyorum onuda
Zehbahce Fundayim yok canım yapmadım fırsatım olmadı koşturmalı bir gündü pazartesi yaparım ya da yarın nöbetçi eczaneden alıcam
Allysworld smyyy95 ay çok zor gördüm ama çok erken sanırım. 4 güne daha belirgin çıkar gibi, 4-5 gün sonra mutlaka yap🐣 inşaallah vardır💖
agilkaya smyyy95 inşallah canım dualarım seninle ama daha cok erken kan vs için acele etme adet gününü bekle derim 3-4 gün sonra tekrar bi test yapabilirsin bende adet günümde yapmayı düşünüyorum dayanabilirsem
agilkaya smyyy95 ay çok teşekkür ederim inşallah sağlıklıdır kimyasal olma ihtimalinden çok korkuyorum sevinemiyorum fazla