forumm hilalaselll4 evet cnm bide şöyle söyleyım 11 de yumurlamam oldu hamıle olsam bıle suan belli olurmu cnm
hilalaselll4 forumm benim de galiba yumurtlamam 11 daha erken bence pazar günü yapmayı düşünüyorum artımed geçen ay bana yalancı pozitif çikarmstı güvenme ona belirtilerin var mı canım
forumm hilalaselll4 yok canım ama hangi marka önerisin alırım yada kanmı versem nasıl anlatsam böyle krem gbi koyu akıntı beyaz
hilalaselll4 forumm en son 28 ekimde adet oldum genellikle 28 günde bir olurum benim de yoğun bir beyaz akıntım var alabiliyorsan awox al canım ilk mi olcak senin
hilalaselll4 forumm Oo maşallah diyelim 🧿o zaman tecrübelisin diyelim😅önceki gebeliklerinde belirtiler ayni miydı
forumm hilalaselll4 yok canım kalmadım bu arada 4 yazmıs klavye 3. Olursa olcak ıkısının arasında 4 yaş var
forumm hilalaselll4 amin saol canım cok istiyorum ama olmadı gbı 6 gün var hasta olmama test yaptım ama cok az belli canım bıde bu uygulama göre 3 haftalık gebelık görünüyo nasıl oluyorki o 11 de yumurtlama
forumm Kızlar beta 0.00 sızce neden boyle cıkdı normalde gebelık olmada bıle 1.20 felqn cıkıyodu sızce neden boyle cıkdı fıkrı olan varmı
1_cocuk_annesi Esma006 Esma006 merhaba benm son adetim 27 ekim. Dün pembe lekeler gördüm minik minik bir gün boyunca. Bugünde çok az kahverengi leke gördüm. Araştırdım burdan yerleşme kanaması deniyo olabilirmi böyle yaşayan oldumu hiç ?