Haticcee Kızlar iki gün önce doğum yaptım ilk gün hep uyudu uyandıramadım bugğnde hep ağladı.. sütüm gelmiyomuş meğer açmış iki gündür😢😢 Çok kütüyüm ne vericem ne önerirsiniz.. tek başımayım ilk doğumum .. psikolojim çok kötü ne olur yardım edin😪😪
Elifee Haticcee şakın mamayı tavsiye etmem doktorlar zaten ilk bir midesinin kiraz büyüklüğünde olduğunu söylüyor sık sık emzirin gelecektir sütünüz
ikinciprensimgeliyor Sma gold 30 cc verebilirsiniz.her ihtimale karsi mama bulundurun yaninizda.herkesin sutu gelecek diye birsey yok.benim 1 hafta 10 gunden sonrq gelmisti.eger mama yoksa en azından 1-2"cay kasigi sekerli su verin sarilik olmasin
Ellaynagme 2 saatde bir emzirmeniz geekiyoe. Ne demek uyandirsmadim? Doktorunuza danisin derim hemen.
MasaaL Ellaynagme Herkesin özel doktoru olmuyor canım devlette yapssydı danısması zor anca muayene amaçlı gidebilir:/
Candy_liz Haticcee ilk zamanlar uyandırmak zor oluyor, aynı şeyleri yaşadım, altını açabilirsin üstünü değiştirebilirsin, son ihtimal ıslak bezle yüzünü silebilirsin o zaman uyanıyorlar.. kaşıkla mama verebilirsin emzirdikten sonra doyduğundan emin olmak için
Polo Haticcee İki saatte bi uyandırıp memeyi dayasaydınız Veya pompa varsa ordan bakardın süt akışını Mama vereceksen kaşıkla ver, emzirmeden vazgeçme Yarında hemen bi dr a git. Aç kalmasın yavrucak, bi öneride bulunur
Zeymuh Haticcee en güzeli coklu maye iç yani su çay ve.s gibi güzel yemeyini ye sonra sol sag tarafa uzan kendinde hiss edeceksin südün gelmeye başlayacaq . Süd olmasa bile bebeyi emizdir bebek ne kadar emmerse o kadar süt gelir.süt cayları var eczanelerde onan iç bu dediklerimi yap çoklu emizdir süt olmasa bile emizdir 4-5güne südün olacaq.
Oguzkagan65 Haticcee mama ver günde üç defa falan ama şırınga ile ver memeni bırakmasın . Korkma mama vermekten beni bırakır falan diye bebek sarılık olur yeterince doymazsa sütün tam açılana kadar gün içinde mama da ver . Sende rezene çayı bide pekmezi suyla karıştır iç sütün artacaktır
MasaaL Haticcee Arkadaşım sezeryan oldu, sütü 1 hafta gelmedi. Doktor sarılık olmaması için mama verin dedi. 1 hafta mama verdiler. Bebeğin aç olmaması gerekiyormuş canım
Ellaynagme MasaaL ney alaka özel doktor anlayamadım. Gidersin alırsın randevunu danısırsın 🤭 bursa biz ne desek yalan. Evladından daha onemlimi gerekirse ozele git
Ssseval Haticcee doktorunuzla belirleyin böyle beslenme konularını, çok açsada mama verin ama biberonla değil bence biz kaşıkla vermiştik memeyi bırakmasın diye
Emneozdmrr Haticcee canım sütün bir iki damla geliyorsa çay kaşığı ile ağzına ver onun daha midesi kiraz çekirdeği kadar doyar sürekli ver ama yoksa kan şekeri düşer sarılık olur sütün yavaş yavaş gelir bol bol su iç
Gamzeemrmrt Hemen pes etme sen aglayıp sızlarsan o sutun kesılır sag makıne ıle uyandır zorla. Agzını ac sık. Orasını burasını😂 uyandır.