hbbmommy 16.haftamda oldu fakat bu dediğim 18-20-22-25-27 vs.haftalarda da olabilir. Şikayetinde bir sabah uyandım odrarmi yaptım bir baskı var. Önüme birşey geliyor,temizleniyorum o ceviz gibi yuvarlak birşeyi elimle hissediyorum. Eşime dedim bakar mısın birşey var sanki , mor mat renkte birşey olduğunu söyledi. Doktoru aradık mesaisinin başlamasına daha vardı evde bekleyin şu saatte gelin dedi. Gittik bebeğe baktı bir sıkıntı yok dedi eve gönderdi. Eve geldik kısa sürede biraz kanamam oldu. Bu sefer hastaneye gelin yatisinizi yapalım hastanede takip edelim dedi. Gittik yatis yapildi vs. Ama benim önüme gelen baskıyı ve eşimin gözüyle görmesini defalarca söyledik bu nedir acaba diye. Bilmiyoruz dedi. 2 gecenin sonunda gece hemşirelere arattirdim tuvalete gidemiyorum önüme birşey geliyor doktoru arayın diye. Neyse lanet adam geldi rahim ağzına yeni baktı aaa acilmaniz var sabah acil serklaj dedi gitti. O sabaha karşı da suyum geldi. Yani acil serklaj dediği bir zamanda dikse birşey de olmayacak belki. Sonuçta koca hastanede yapılan dikişte anestezi verilmesi dikilmesi uyanması 15-20 dk Max.