nasminan Bu hastaneye giden var mı hangi doktoru önerirsiniz , sezeryan doğumunuz nasıl geçti odalar vs nasıl ? Ve Oyak anlaşması olan indirim olan bir hastaneymiş sanırım bilgis olan paylaşabilir mi ?
ilknurcn nasminan ben de memorialda uğur hocaya gidiyorum 15+4üz muayene çok pahalı ve her gittiğimizde çok bekliyoruz. Değiştirsem mi diye düşünüyorum çok şükür şu ana kadar riskli bir durum yok bebeğim normal gebelik tüp bebek değil. Uğur hocayı sırf iyi isim yapmış diye tercih ettik ama farklı bir doktor da takip edebilir mi diye düşünüyorum kararsızım şu an
yigit211 nasminan ben aynı hastanede 2024 kasımda Mehmet Nafi sakar da normal doğum yaptım çok memnun kaldım odalar geniş lohusa şerbeti bebeğin ilk takımı akşam yemeği sabah kahvaltısı şeklindeydi
serapasil23 nasminan Diyarbakır memorial de Mehmet Şükrü beye gidiyirum. Çok çok memnunum. Hastasınıvpara gözüyle asla ama asla görmüyor. İzmir’den gelme kendisi, İzmir’deki arkadaşım önermişti.
hbbmommy Oyakla 1900 civarı ödedim 1 ay önce. İlk gebeliğimde de burhan beye gitmiştim bu gebeliğimde de ilk muayeneye burhan beye gittim. Şimdi doktorumu değiştirip selin hanıma gidicem yorumları çok iyi
aslannezire hbbmommy diyarbakır dicle hastanesi ne hala gidiyor musunuz ben telefonla zelal hanım için arayıp sordum 3900 4000 bin civarı fiyatlar verdi
serapasil23 hbbmommy ayyy burhan beye 2.gebeligi.de gittim rahim ağzı yetmezligiyle bebeğimi kaybettim. Üstelik belirgin şikayetlerinde olduğu halde serklaj dikişi atmayip hastanede 2 gün yatırdı. Bir gece gelip kontrol etti aaaa rahim agzinizda açılma var sabah acil serklaj diyip gitti o gece suyum geldi. Diyeceklerim bu kadar. Mahkemeye verecektim kendisini amaa şuan o hastanede Mehmet Şükrü hocaya gidiyorum ve çok çok memnunum. Onun için hukuki işlem yapmadim
hbbmommy Gamzelibebek ilk çocuğumda diyafram hernisi diye bi hastalık vardı. Doğumca ameliyat oldu falan. O hamilelik sürecinde de her gidişimde ağlayarak çıkıyodum. Şimdiki bebeğim için geçen ay gittiğimde tüm anılarım gözümde canlandı içim çok karardı. O yüzden hastaneyi ve doktoru değiştirmek istedim
hdinler hbbmommy merhaba benimde bebeğimde aynı tanı var Dicle Memorial da Taner kamacı da bu ameliyatı yapıyormuş galiba bilginiz var mı?
berivantas hbbmommy hbbmommy çok sukur Allah size bağışlamış benim bebeğime de o tanı kondu ve neyapicam ne edicem bilmiyorum bizimki karaciğer yukarı çıkıp kalbi sola itirmis
hbbmommy berivantas izmirde zafer ülküm dökümcü var. Ege üniversitesinde. Biz orda olduk ameliyatımızı. Diyarfram hernisi konusunda ondan daha üstü yok. Ama izmir imkanınız yoksa ankara da iyi. Sonra istanbul. Diğer illerde olmasın bu ameliyatı. Çünkü diyafram hernisinde en önemli şey tecrübeli bi ekip
berivantas hbbmommy diyarbakir ve çevresinde dogura bilirim uzun yolculuk yapamam yaptığım gibi doğum başlar erken doğum riskim de var Allah’ım ne düşüncem ne yapicam bilmiyorum hep içimden doktorun yanildigi geciyo bilmiyorum
hbbmommy berivantas Rabbim yardımcınız olsun ama bi çözümünü bulup gitmeniz daha iyi olur aslında. Değilse de özel hastanede falan olmayın doğumu. Üniversite hastanesinde olun. Orda çocuk cerrahı serkan hoca var. Zafer hocanın arkadaşı. İsterseniz onunla da bi görüşün
hdinler berivantas merhaba doğum gerçekleşti mi acaba benimde bebeğimde aynı tanı var Serkan hoca ile görüştünüz mü ?