annekiz6141 beautymom bende avakado peynır hastasıyım 🤤🤤🤤 kızımda ama yedım avakado peynir yumurta bunda yok olmuyor 😒
annekiz6141 beautymom bılmem kı bacım 😅 daha çok mınıgız 😅 kızım erkek kardes ıstıyo ama öyle dedı 🤣🤣🤣🤣
Srfblt annekiz6141 hamileliğim boyunca her gün yumurta yemiştim ben 😂ama her güüünnn, hiç kokuyor gelmedi. Çay içememiştim çok pis kokuyor gelmişti bir de portakallı kek yapmıştım onun portakalı soslu kokusu hala burnumda yiyemedim doğumdan sonrada 😅😅🤭🤭🤭
annekiz6141 Srfblt helal bacıkom valla ben bıde hap tutarken oguruyorum hatta şuan yaşarkende kötü oldum öff
Bu0 annekiz6141 normalde benimde çok midem bulanıyor sadece yumurtayı görünce ama haşladıktan sonra tuz kırmızı biber birazda kuru nane atıyorum istersen çok azda sıvıyağ koy fazla kokusu kalmıyor ben öyle yapıyorum
demirrleydi_ annekiz6141 benim iki hamilelikte de öyleydi doğuma kadar hiç yumurta yiyemedim sadece kavurmalı yumurta yapardı arada eşim onu yerdim
demirrleydi_ annekiz6141 insan kokusundan bile rahatsız oluyor biliyorum çok kötü bir durum 🫤 ben arada pankek yad da krep yapardım öyle yerdim dene istersen
annekiz6141 demirrleydi_ pankek aklıma hıc gelmedı ben dırek haşlama ve yağda kızartmaya odaklandıgım ıcın 🙊 severım krep yapıyım kahvaltıda valla teşekürler kuzum 😍😍😍🥰