damla6565 Kızlar merhabalar bir konu hakkında fikrinizi almak istedim yumurtlamayı ovulasyon testi ile gördükten sonra 3 gün üst üste oluyor ya peki o 3 gün geçtikten sonra tekrardan ilişki oluyor mu yani istiyor musunuz böyle bir şey ben çok kararsızım adete kadar ilişki sürüyor musunuz
Papatya05_ damla6565 canım ben adetim bittikten sonra 15 gün de muhakkak yumurtlamış oluyorum akıntımdan anlaşılıyor o Adet bitince 3 veya 4 günde bi ilişki Buda 15 günde 5 defa ilişki demek bu şekilde yapıyoruz
yucellirem damla6565 üç gün üst üste ilişki sonrası biraz kendinizi dinlendirin. En azından iki veya üç gün ilişki olmasın daha sonrada bir dolu bir boş olacak şekilde adet gününe kadar devam edin Ben böyle hamile kalmıştım. Umarım hayırlı haberler alırsın 😇
Busraaaakkk damla6565 Ben de olmamıştı. 3 gün üst üste de denemedim mesela. Sadece pik öncesi ve pik günü değerlendirdim. 1 gün ara verdim ertesi gün ilişki olmuştu öyle hamile kaldım
fasulyetanesiii Biz adet bittikten sonra gün aşırı veya 2 günde bir ilişkiye girdik, illa da yumurtlama günü diye kasmanın anlamsız olduğunu düşünüyorum bazı şeyleri akışına bırakmak gerekli. Adet olana kadar da ilişkiye devam ediyoruz