aslioran Kızlar 7+0da progesteron değerime bakıldı. 9 çıkmış. 1. Trimester için referans aralığında görünüyor ama internetten baktığımda düşük yazıyor. Bebeği gördüm kalp atışını 6. haftada duydum. Sizce bu değer düşük mü yoksa normal mi?
aysegulozak aslioran canim dusuk evet ben 4+4 ken verdim 30 cikmisti doktorun nededi bwlki bir sorun yoktur
nurdaninal aslioran doktorun progesteron başlaması gerekiyor ben 5.haftadayım 18.7 çıktı doktorum Progesteron başladı 20 nin üzerinde görmek istiyorum dedi
Ferise34 aslioran ne yaptınız doktora gittiniz mi tekrardan progesteron için. Ben de beş haftalık gebeyim 17 den 11 e düştü üç gün içinde fitile başlattı sen neyaptın?
svlsu aslioran @beyzzsenturkkk kan değerine bak bakalım buna benzer bi durum mu yaşadın doktor sana progeston verdi
aslioran nurdaninal teşekkür ederim peki bu süreçte eşinizle birlikte olmanızla alakalı bir engel ya da sorun olmuş muydu?
nurdaninal Doktoru aslioran doktorum herhangi bir yasak koymadı fakat biz tedirgin olduğumuz için birlikte olmadık henüz
aslioran nurdaninal evet progestan fitil 200 mg başladı. Kanama alanı ya da kesede bozukluk yok düşük riski yok ama önlem için başlayalım dedi
aslioran Ferise34 doktor bizi tekrar çağırmadı bi sorun olmadığını tedbir amaçlı fitile 1 ay boyunca devam etmemi söyledi sadece bir ay sonra gideceğim
beyzzsenturkkk svlsu bana böyle bişeye bakılmadı tedbir amaçlı verildi herşey güzel ama için rahat etsin bir süre kullan dedi bu tahlili bilmiyorum
aslioran svlsu daha önce progesteron değerime bakılmamıştı hiç bilmiyorum o yüzden ama bebek sağlıklı kese düzgün kanama alanı da yok tedbir için kullan yine de dedi
svlsu aslioran düşükten sonra kaldım önlem amaçlı verdi kanama alanı çıktı diye sonra yine kullanmaya devam ettim hiç sevmiyorum bu ilacı
aslioran svlsu bende hiç sevmiyorum tüm gün akıntısı oluyor resmen günlük ped ile idare ediyorum ama neyse bebekler sağlıklı olsun da her şey gelir geçer en büyük derdimiz bu ilaç olsun 💖
_beryak aslioran benimde progesteron 8 çıktı kese filan görülmedi yarın beta degerime tekrar bakılcak ne olacak bilmiyorum
aslioran _beryak en son beta değeriniz kaçtı ki? Ben keseyi 3000 civarında minicik görmüştüm 5 hafta demişti doktor