anneoluyorummm103 Deletedmom_8793 peynir 1 yumurta 7 zeytin salatalık bazen domates 2 dilim ekmek 2 ceviz
Strongirl_ Deletedmom_8793 ay ben ekmeğin arasına peynir koyup tosta basmayı çok seviyorum 2 günde 1 yiyorum. Yumurta yemeye çalışıyorum hemen hemen hergun. Domates ve zeytini aynı anda yediğimde midemi bulandırıyor o yüzden birini birgün diğerini sonraki gün dönüşümlü yiyorum. Gerisi de klasik krem oeynir kaşar bal reçel falan. 28 olduk iştah çok açıldı 🫢
Anneoluyorumm00 Deletedmom_8793 şuan hamile değilim ama hamilelik döneminde en sevdiğim postlar buydu 4.6 aya kadar bulanıp kusüp bişey yiyemezdim hep bu tabaklara ozenirdim 😂😂
hilal858_ Deletedmom_8793 1 haşlanmış yumurta,1 dilim tam yağlı peynir, yarım domates,2 dilim kızarmiş ekmeğin üzerine tereyağ ve Petek bal(3 gündür buna takmış durumdayım😅) 1 çay b.açık çay.(Normalde avakado da olur ama dün bitirdim.
Busranur_mnts Deletedmom_8793 Bayadır avokado yememiştim yine aldım biraz avokado Yumurta peynir yoğurt ceviz yedim bugün
yorgunannis Deletedmom_8793 sarelle, bir zeytin, bir dilim peynir. Kaynana ile kahvaltı yapınca iştahım kaçıyor.
kaya_kaya Deletedmom_8793 kefir içiyorum sabahları ama yiyebilirsem domates peynir dışında birşey yiyemiyorum 😅
Deletedmom_8793 Ay kızlar ben bunu yiyiyorum ama sonra 3 gibi meyve ve kuruyemiş yiyoruz kızımla 🥴 19+4 oldum 5 kilo almışım 😶🌫️😁
Busraaaakkk Deletedmom_8793 Yumurta, kapya biber, domates salatalık 2 tane zeytin. 2 tane ceviz yiyorum. 1 adet tam buğday ekmeği tüketiyorum. Bi lokma da tahin pekmez yiyip kahvaltıyı sonlandırıyorum 😁