Arsee Bende de çok feci bel ve sırt ağrıları var uyuyamıyorum geceleri sırt üstü zaten yatamıyorum sanci tutuyor artık sağ tarafa da yatınca sancilaniyorum
Sumeyyegyretli 35+ 5 ten selamlar 😌💙 Bizde de fena el ayak şişmesi mevcut sabah kalktığımızda 😬 Bel ağrıları gece uyuyamamalar ara ara mide yanmaları 😬 İzne çıktım bu hafta çantası falan eşyaları hazır😌 Pazartesi çatı muayenesi var normal mi sezeryan mı ögrenecez bakalım 🤷♀️🙏😌
Umutlu2272 Sumeyyegyretli bu haftalarda çatı muayenesi oluyor mu bende merak içindeyim normal mi olucak yoksa sezeryan mı 🥺
Taila Umutlu2272 ayy kasılmalar sırt ağrıları hiç alt kıyafetlerimi giyemiyorum 😔 gece uyku zaten yok çok yoruldm artık yürüyemiyorum nerdeyse 😣😣 36+2yiz şuan yarın kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktorumuz inşallah gün verir sezaryen için 🙏🏻🙏🏻
Umutlu2272 Taila bende pek tık yok.sadece mide yanmam var oda fena. Birde ellerim uyuşuyor sabaha karşı🤦🏻♀️
Taila Umutlu2272 birde bu arada gaviskon şişesiyle geziyorum evin içinde mide yanması had safada 😣 ayaklarıyla miğdemi sürekli deliyo sanki sağdan soldan yumurta gibi çıkıveriyo bi yerleri kızçemin çok canım acıyor artık 🥺
Nalkan Nisan4545 evet cnm benim ilk doğumum hayırlısı olsun cnm benim kaçıncı haftanda oluyorsun cnm 22 mart da😊
Nalkan Nisan4545 yok cnm benim daha önceden geçirdiğim bir ameliyatım var doktorum normal doğumu uygun bulmadı bu yüzden
Ydrm35 Kardii seninle aynıyiz canım haftamiz aynı benimde nstde küçük sancim çıktı sizin doğum belli mi
Sumeyyegyretli Umutlu2272 36 haftalık olucaz o hafta geldiğinde yaparız dedi doktor . 37 de falan yapıyolar genelde
GULSAHKP Umutlu2272 mide yanması mide yanması mide yanması.... artık yaşam kalitem düştü bıktırdı beni 😪 bigün hiç yemek yiyemediğimi biliyorum. Tek şikayetim bu😢