Kızlar ben çok yoruldum artık bu evden😒 1,5senelik evliyim.kayınpederimin evi oda babasından almış zmaanında bu evi sonra yeni ev aldılar orayı bize vericeklerdi eşimle beraber ödediler zaten kiracı sokmayalım eve mahfetmesinler siz evlenince biz geri gideriz dediler ama maalesef sonucu öyle olmadı tahmin ettiğiniz gibi. Biz burda kalalım size de alırız sonra dediler. Bina baya eski bi bina. Dışında yalıtım yok sıva yok tuğla duruyor yani hala,en alt kattayım sadece sıva boya bende var. Dışından rezillik gibi duruyor anlıcağınız. Eşimin amcası amcasının oğlu ve diğer amcası var üst katımda. Üstümde 3kat var. Ve en alt kattayım diye camımın önleri pislik dolu ne bulursa koyuyolar. Uyarıyoruz sürekli eşimde uyarıyor bende yengelere söylüyorum ama kale alan yok. Evimin içini evlenirken sıfırdan yaptık ama çok küçük resmen sığmıyoruz. Kutu gibi tarif etsem gerçekten öyle. Balkonum da yok. İyice bunaldım ve bunu eşime yansıtmaya başladım artık. Burayı kiraya verip gitmek istiyorum. Durumumuz iyi burayı kiraya vermesem bile 40bintl kira ödeyebilcek durumdayım. Ama eşimde bekle alıcam ev diyor ama sürekli işi için gerekli olan makineleri alıyor. Öyle 3bin 5binlik makinalar değil 400bin 600binlik makinalar. Şimdi de arabayı değiştircem demeye başladı. Evi de satamıyoruz dedenin üstüne çünkü kardeşler anlaşamadı mahkemeye verdiler birbirlerini. Her gün ağlıyorum burda oturmak istemiyorum diye her gün kapıyı süpürüyorum bi Allahın kulu da demiyor ki bugün biz süpürelim. Yıldım artık. Eşim de ikna olmuyor evim varken niye ev sahibiyle uğraşayım elbet alırız gideriz diyor ama artık hiç tahammülüm kalmadı. Eşimi ikna edebileceğim öneriniz var mı?🥲